Connect with us

Zvijezde i tračevi

Bilo me je sramota… Vidić otkrio kako je izgledao njegov prvi susret sa Radom, nakon što ju je godinama prozivao zbog oblačenja!

Published

on

Nakon što je godinama na brutalan način kritikovao njeno oblačenje, Saša danas Radu ceni iz jednog velikog i dobrog razloga

Saša Vidić jedan je od omiljenih muškaraca sa domaće javne scene, najviše iz razloga što uvek na potpuno iskren i preduhovit način priča o svemu i svima, a kada on komentariše oblačenje javnih ličnosti to nikako ne može da prođe nezapaženo.

Međutim, iako uspešan u onome što radi, Saša kaže da njegovu reviju sigurno nećemo gledati, a za to ima i vrlo jasan razlog i objašnjenje.

– Te manifestacije u Srbiji su besmislene, nemaju svoj krajnji cilj. Tu reviju rasprodate prijateljima ili poklonite na kompenzaciju manekenima – kaže Saša.

Odmaj smo se našalili na račun onih istih lica koja gledamo od revije do revije, iako mnogi komade koje gledaju nikad ne ponesu. Saša se složio sa nama, pa na svoj način prokomentarisao tu “pojavu”.

Foto: ATA Images

– Ali to je dosadno. Isti ljudi, čak su neki umrli godinama, jadni… (smeh) A neki su preživeli sve! – kaže Vidić.

Kako to obično biva, svi se “trpaju” u prve redove, a Saša tu potrebu objašnjava na svoj način.

– Ja volim kad sedim u zadnjem redu, pa mogu da se smejem, da se sprdam… Pa izađem, zapalim cigaru, popijem piće ako me nešto ne interesuje… A vole to zato što im je to jedina prilika da se vide, da se vide u nekom svom sjaju – kaže Vidić.

Osvrnuli smo se i na njegov odnos sa Radom Manojlović, sa kojom se posle višegodišnjeg kritikovanja njenog oblačenja, danas odlično slaže.

Foto: ATA images

– Rada i ja smo se upoznali na snimanju jednog šou-programa. Ona je meni prva prišla… Meni je bilo sramota. (smeh) Ja nikada za Radu nisam rekao ružnu reč, osim o izgledu njenom, kako se oblači. Inače, Rada izgleda…bomba! Onda smo malo pričali i ja skapiram da je devojka fenomenalna u glavi i nikad se nije ljutila. Kad god ste je pitali za Vidića ona je govorila: “Pa, dobro… Sale je Sale”. Tako da, kod mene je dobila…top! – objasnio nam je Saša.

Popularno