“BILA SAM SVAĐALICA PRVE KLASE” Folk pjevačica otkrila pikanterije iz djetinjstva

Nedavno priznanje Milice Pavlović na “Blicovom poligrafu” da majku nije vidjela već deset godina izazvalo je veliko interesovanje za životnu priču mlade pjevačice, te je ona željela da istjera stvari na čistac kako je, kako sama kaže, niko ne bi sažaljevao bez potrebe i od nje pravio žrtvu.

– Prije nego što sam se proslavila bila sam jedna normalna i skromna djevojka, ali u isto vrijeme veoma ambiciozna. Potičem iz jednog malog mjesta kod Leskovca – Mali Bunibrod. To mjesto čine svega dvije ulice, a moja kuća je nakraj sela, doduše nije žuta nego roza – našalila se pjevačica na početku razgovora u Glamuru.

– Bila sam temperamentna. Lomila sam stalno stvari po kući. Bila sam svađalica prve klase. Bježala sam iz kuće kroz prozor kada mi nisu dozvoljavali da idem u centar sela da se igram sa drugovima. Poslije toga bi me uvijek sačekivali i održavali jedno dobro predavanje. Srećom batine nisam dobijala tako “bijesna”. To se promijenilo u pubertetu kada sam se apsolutno smirila. To je samo bila neka vrsta mog buntovničkog duha u tom momentu – istakla je Milica, potom se osvrnuvši na odnos koji je imala sa bakom i dekom u čijoj je kući odrasla, piše Pulsonline.rs.– Sve što znam u životu znam zahvaljujući njima. Usadili su mi prave vrijednosti, a ja se trudim da ih zadržim i njegujem, odnosno da budem poštena, vrijedna, radna, da dobro procijenim prijatelje, da nikome ne odmognem ako ne mogu da mu pomognem. To je neka posebna ljubav. Nije me sramota da kažem da ih volim više od svojih roditelja. To je osjećaj koji se stvara – pokušala je da objasni poseban odnos koji ima sa njima Pavlovićeva.

– Roditelji mi, iskreno rečeno, u životu nisu nedostajali. Znam da zvučim kao hladnokrvna osoba, iako to nisam. Moji roditelji su se razveli, i to je njihovo pravo. Ja nemam prava nikome da sudim. Bolje dobar razvod nego loš brak. Baka i deka su očevi roditelji. Ja sam kao mala došla u njihov dom. Oni umiju da kažu da sam njihovo treće dijete, i da su u mom odrastanju i vaspitavanju ispravljali sve greške koje su pravili sa mojim ocem i tetkom. Zato sam i imala veću odgovornost da ne bi neko sutradan rekao: “Odgajali su je baka i deka, a pogledajte šta je postala” – dodala je vlasnica hita “Hej, ženo”.

– Nisam patila zbog razvoda roditelja jer nisam toga ni bila svjesna. Ima tu materijala da se pravi od toga tužna životna priča, ali moja priča nije tužna i ne želim tako da je prikazujem da bih ispala žrtva ili dobila sažaljenje. Vaspitavana sam da budem borbena. Moji roditelji su bili mladi, ja sam bila mala, a svu ljubav su mi nadomjestili baka i deka. Oduvijek se znalo ko su mi otac i majka, i o njima se uvijek najbolje govorilo u mojoj kući. Ne želim da neko pomisli da otac nije brinuo za mene. Dolazio je stalno i izdržavao cijelu porodicu. Mom ocu nije bilo pravo kada sam mu rekla da se poseban osjećaj koji imam sa bakom i dekom gradi godinama – priznala je pjevačica, da bi se zatim osvrnula na odnos sa majkom.

– To uopšte nije ružna tema. To je život i to su normalne stvari. Živjele bake i deke! Nema potrebe praviti tužnu priču od svega toga. Život je to tako namjestio. Ko zna, možda ću se ja sutra već vidjeti sa majkom. Ono što je istina u svemu tome je da ja nisam osjetila to da ona nije prisutna u mom životu. Ljudima je bilo čudno što sam ja to tek tako rekla, a nisam od toga pravila tužnu životnu priču. Neću da pravim lažne priče – zaključila je uz osmijeh Milica.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram