Connect with us

Banja Luka

Bez struje 12 naselja

Published

on

BANJALUKA – Zbog izvođenja radova na elektromreži danas će od osam do 16 časova bez struje biti dio naselja Javorani Cvišići, a od 8.30 do 14.30 i dio naselja Udovčići Plavšići.

Od devet do 13 časova struju neće imati dijelovi naselja Trla, Šibovi i Močila, te dijelovi ulica Đorđa Jovetić, Franca Šuberta, Karađorđeva, Ključka, Mila Bekuta, Miloša Matića, Sime Pandurevića i Vladimira Rolovića. Dijelovi naselja Krupa na Vrbasu, Agino Selo, Ledenice, Bočac, Krmine i Racune bez struje će biti od 10 do 13 časova.

“Od devet do 14 časova struju neće imati dijelovi ulica Đure Daničića, Jevrejske, Ive Andrića, VII kuljanske, Rade Radića, Petra Pecije, Mihajla Petrovića Alasa, Ponirske, Miloša Matića i Dujke Komljenovića, kao i dio naselja Kola”, saopštili su iz “Elektrokrajine”.

Suve slavine u šest ulica
Zbog radova na prepriključenju potrošača u ulicama Zmaj Jovinoj, Vojvode Momčila, Meše Selimovića, Branka Majstorovića i Braće Mažar i majke Marije od danas do petka u vremenu od osam do 18 časova mogući su prekidi u vodosnabdijevanju potrošača u tim ulicama.

“Danas će radnici ‘Vodovoda’ izvoditi radove na cjevovodu u Ulici Rade Radića, zbog čega će od devet do 18 časova biti prekinuto vodosnabdijevanje potrošača u dijelu te ulice i u naselju Zeleni vir”, saopšteno je iz “Vodovoda”.

Popularno