Connect with us

Hronika

Beba preživjela nakon što je bila zakopana devet sati

Published

on

Petomjesečni dječak pronađen je živ i bez težih povreda u šumi u Montani, u kojoj je proveo zakopan punih devet sati.

Dječak, čiji identitet nije poznat, pretrpio je samo sitne ožiljke uprkos tome što je pronađen okrenut glavom ka zemlji i što je na hladnoći proveo dosta vremena u mokroj odjeći.

Petomjesečnu bebu spasioci su pronašli u šumi u Montani pod ruševinama i gomilom granja nakon potrage koja je trajala šest sati, piše Independent.

U traganju za dječakom učestvovali su savezni, državni i lokalni policajci, koji su opkolili šumu nedaleko od Lolo Hot Springsa, a jedan od njih čuo je bebin plač.

,,Ovo je ono što zovemo čudom“, stoji u saopštenju policije Misula okruga.

„Policajcima koji su bili u potrazi bilo je izuzetno teško da znaju šta je ova beba sve preživala tokom poslednja 24 sata“, kažu iz stanice.

,,Dječak je pretrpio ogrebotine i modrice, ali je u cielosti dobro“, navodi šef policije Brenda Baset u odvojenom saopštenju.

Nakon pregleda beba je upućena Odsjeku za brigu o djetetu i porodičnom servisu. Zbog poštovanja privatnosti dječaka njegova lokacija će ostati nepoznata, kao i podaci o daljem zdravstvenom tretmanu.

Policija je na licu mjesta privela Fransisa Kroulija (32), koji je prijavio da je beba sahranjena negdje u šumi. Za sada nije poznata njegova veza sa dječakom.

Advertisement
Advertisement

Popularno