Početna Gradovi Banja Luka Banjaluka bogatija za još jednu poslovnicu

Banjaluka bogatija za još jednu poslovnicu

0
0

BANJALUKA – Novu moderno opremljenu poslovnicu Raiffeisen banke danas su u Banjaluci zvanično otvorili Igor Đukić, direktor glavne filijale Banjaluka, Mirha Hasanbegović, članica Uprave Raiffeisen banke u BiH, i Zoran Topić, šef novootvorene poslovnice u Banjaluci.

U sklopu poslovnice, smještene na Bulevaru vojvode Stepe Stepanovića 132, postavljen je i cash point bankomat, koji, pored isplate, omogućava i uplatu novčanih sredstava, a klijentima je dostupan 24 časa dnevno. Svoje usluge poslovnica će pružati klijentima svaki radni dan od osam do 16 časova i subotom od osam do 13 časova.

“Uzevši u obzir uvećan obim poslovanja te zaista veliki broj naših klijenata u banjalučkoj regiji, prepoznali smo potrebu za proširenjem razgranate mreže naših poslovnica. U skladu s tim, odlučili smo otvoriti novu, šestu po redu poslovnicu u Banjaluci, te time klijentima obezbijediti još jednu lokaciju kako bismo im olakšali pristup uslugama naše banke”, izjavio je Karlhajnc Dobnig, predsjednik Uprave Raiffeisen banke, te dodao da za sve klijente koji u toku marta u novootvorenoj poslovnici podnesu zahtjev za bilo koju vrstu kredita, banka neće obračunavati naknadu za obradu kredita.

Zoran Topić, šef ove poslovnice, istakao je da će poslovnica, kako fizičkim licima, tako i pravnim licima, nuditi širok spektar proizvoda i usluga namijenjenih različitim finansijskim potrebama klijenata. Pored toga, u ponudi su i brojne usluge u domenu digitalnih servisa banke.

Raiffeisen banka je osnovana 1992. godine i danas je jedna od vodećih banaka u Bosni i Hercegovini. U 97 poslovnica, broji preko 1.300 zaposlenika koji pružaju usluge za oko petsto hiljada klijenata.

Komentar

Preporučujemo

Duža traka skraćuje gužve

Produženje saobraćajne trake za lijevo skretanje smanjilo bi gužve na zapadnom tranzitu na…