Connect with us

Banja Luka

Banjaluka bogatija za još jednu poslovnicu

Published

on

R. Kasagić

BANJALUKA – Novu moderno opremljenu poslovnicu Raiffeisen banke danas su u Banjaluci zvanično otvorili Igor Đukić, direktor glavne filijale Banjaluka, Mirha Hasanbegović, članica Uprave Raiffeisen banke u BiH, i Zoran Topić, šef novootvorene poslovnice u Banjaluci.

U sklopu poslovnice, smještene na Bulevaru vojvode Stepe Stepanovića 132, postavljen je i cash point bankomat, koji, pored isplate, omogućava i uplatu novčanih sredstava, a klijentima je dostupan 24 časa dnevno. Svoje usluge poslovnica će pružati klijentima svaki radni dan od osam do 16 časova i subotom od osam do 13 časova.

“Uzevši u obzir uvećan obim poslovanja te zaista veliki broj naših klijenata u banjalučkoj regiji, prepoznali smo potrebu za proširenjem razgranate mreže naših poslovnica. U skladu s tim, odlučili smo otvoriti novu, šestu po redu poslovnicu u Banjaluci, te time klijentima obezbijediti još jednu lokaciju kako bismo im olakšali pristup uslugama naše banke”, izjavio je Karlhajnc Dobnig, predsjednik Uprave Raiffeisen banke, te dodao da za sve klijente koji u toku marta u novootvorenoj poslovnici podnesu zahtjev za bilo koju vrstu kredita, banka neće obračunavati naknadu za obradu kredita.

Zoran Topić, šef ove poslovnice, istakao je da će poslovnica, kako fizičkim licima, tako i pravnim licima, nuditi širok spektar proizvoda i usluga namijenjenih različitim finansijskim potrebama klijenata. Pored toga, u ponudi su i brojne usluge u domenu digitalnih servisa banke.

Raiffeisen banka je osnovana 1992. godine i danas je jedna od vodećih banaka u Bosni i Hercegovini. U 97 poslovnica, broji preko 1.300 zaposlenika koji pružaju usluge za oko petsto hiljada klijenata.

Popularno