Banjalučanin nasilno uvukao djevojku u auto

BANJALUKA – Banjalučanin M.S. uhapšen je noćas na području ovog grada zbog sumnje da je nasilno uvukao djevojku u automobil pasat i odvezao je u nepoznatom pravcu.

FOTO: N.N


Sve se desilo u banjalučkoj ulici Ivana Kosančića, a slučaj su prijavili građani koji su vidjeli muškarca koji je uvukao djevojku.


Nedugo nakon zaprimljene prijave, policajci su na parking prostoru u Ulici Branka Popovića pronašli pasat i osumnjičeni je uhapšen.


Kako su saopštili iz PU Banjaluka, daljim radom je utvrđeno da je osumnjičeni bio u emotivnoj vezi sa djevojkom, nasilno je uvukao u automobil, oduzeo joj mobilni telefon i novac sa namjerom da je primora da nastave emotivnu vezu.


"Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, 25.07.2019. godine oko 00,30 časova identifikovali su, pronašli i lišili slobode M.S. iz Banjeluke, osumnjičenog da je izvršio krivično djelo 'Protivpravno lišenje slobode'", saopšteno je iz PU Banjaluka.


O svim okolnostima upoznat je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se u redovnoj proceduri dostavi izvještaj protiv osumnjičenog za krivično djelo "Protivpravno lišenje slobode".

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram