BANE BOJANIĆ NASTAVLJA GDJE JE STAO PRIJE 17 GODINA: Dočekali su me širom raširenih ruku

Publika je željna i uvijek spremna za dobru pjesmu, što se potvrdilo na pjesmi "Neka" - rekao je Bane

FOTO: expresstabloid.ba

Kada se prije 17 godina povukao sa estradne scene, oženio i odselio u Ameriku, Bane Bojanić je za sobom ostavio nezavršenu priču o svojoj karijeri. Da je tako, dokazalo se kada je riješio da se vrati, a publika ga dočekala širom raširenih ruku. Sve to vrijeme, dok je bio izvan estradnih dešavanja, njegove pjesme su se slušale diljem regije na radio i TV stanicama.


Pjesma “Neka”, s kojom se vraća na scenu, napravila je pravu pometnju među publikom. Iako je vrijeme pjesama u potpuno drugačijem ritmu, Bane Bojanić je za samo nekoliko dana osvojio publiku novom pjesmom, a recenzije na mreži YouTube se množe nevjerovatnom brzinom.


-Iznenađen sam onim što me dočekalo. Dosta stvari se promijenilo, sada internet vodi glavnu riječ, uvjeti poslovanja su drugačiji, ali je jedno sigurno, publika je željna i uvijek spremna za dobru pjesmu, što se potvrdilo na pjesmi “Neka” – rekao je Bane u jednom dahu.


Bojanić namjerava nastaviti ozbiljno tamo gdje je stao, pa će poslije nove pjesme, uslijediti još nekoliko pjesama, koje je već snimio.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram