Connect with us

Muzika

BACKSTAGE REANIMIRA PUBLIKU:Gdje god nastupaju naprave lom!

Published

on

Ako neko može da se pohvali odličnim žurkama na svojim nastupama, onda su to sasvim sigurno sve traženiji momci iz Backstage bend.

Od izlaska njihove nove pjesme „Reanimiran“, mnogobrojni obožavaoci i oni koji ih prate na nastupima zbijaju šale na njihov račun, govoreći kako im je zaista potrebna reanimacija posle žurki koje ovi momci prave, dok se oni samo zadovoljno smiju.

„Svim ljudima koji se bave ovim poslom je bitno da ih publika podrži i drago nam je što takva šala kruži među ljudima, jer to samo znači da ljudi odlaze zadovoljni kući poslijenaših nastupa.Iako je pjesma izašla prije samo desetak dana, publika je pjeva sa nama u glas, gdje god da nastupamo“-Kaže nam zadovoljno Bojan, pjevač ovog benda.

Kada je u pitanju puls publike, Backstage bend je imao do sada priliku da opipa puls publike u Srbiji i Bosni i Hercegovini, a kako stvari stoje, uskoro će to učiniti i u Crnoj Gori, Hrvatskoj i Dijaspori, jer pozivi za njihove nastupe dolaze sa svih strana!

Mi Vam donosimo slike sa samo nekoliko nastupa i potsećamo na pjesmu „Reanimiran“ u kojoj glavnu ulogu ima proslavljena manekenka Sunčica Travica.

Popularno