Početna Magazin Zvijezde i tračevi Anđelina Džoli je kraljica manipulacije i tek ćete vidjeti šta sprema

Anđelina Džoli je kraljica manipulacije i tek ćete vidjeti šta sprema

0
0

Anđelina Džoli je shvatila da je Holivud stao na stranu Breda Pita, pa ga više ne optužuje za nasilje. Glumica je nedavno s djecom provela nekoliko nedjelja u Kambodži, poslije čega je pormijenila mišljenje o svom bivšem suprugu.

 

Nakon što je u javnost izašlo da se razvode, Anđelina je na sve moguće načine htjela ocrniti Breda i prikazati ga kao nasilnog oca, na što mnogi nisu naseli.

“Sad mahnito traži publiciste i agente da joj pomognu da promijeni taktiku”, kaže holivudski menadžer o slavnoj glumici. Nakon veze koja traje od 2006. godine, a zadnje dvije proveli su i u braku, Anđelina i Bred Pit (53) a prošle godine u septembru su objavili da se rastaju. Svemu je prethodila svađa u privatnom avionu kad je Pit, tvrdila je glumica, fizički nasrnuo na njihovog najstarijeg sina, jednog od njihovo šestero djece, tinejdžera Medoksa.

Džolijeva je, kažu u Holividu, odmah u medije pustila preuveličane detalje tog incidenta kako bi sudove okrenula u svoju korist i dobila potpuno starateljstvo nad djecom. Pit je bio pod istragom socijalnih službi i FBI, a Holivud je stao na njegovu stranu. Sve optužbe su na kraju odbačene. Shvatila je da je on zapravo bio “zlatan dečko”, a ona njegova pratilja te da joj se ta taktika obila o glavu.

“U skoroj budućnosti očekujte intervjue u kojima Anđelina ponovno govori kako je Bred divan otac i kako će do kraja ostati član porodice, kao i prve fotografije cijele nasmijane porodice na nekom putovanju. Ona je kraljica ‘namještenih’ fotografija i manipulacije”, kažu američki PR stručnjaci.

 

(Nezavisne)

Komentar

Preporučujemo

AU, KAKVU SESTRU IMA NATA! Da li ste znali za Draganu koja je osam godina starija od pevačice?

Pevačica Nataša Bekvalac ima dve sestre, Draganu koja je od nje starija osam godina i Kris…