AMADEUS BEND U PROBLEMIMA: Napali ih zbog alkohola

Mi smo protivnici nekih krimogenih, mutnih, pesimističnih tema – priča Džaja

FOTO: expresstabloid.ba

Nerijetko se na nastupima „Amadeus benda“ nađu TV ekipe koje snimaju sve ono što nudi ovaj pop folk bend jer oni u svom repertoaru nude dosta toga. Muzičari Aleksandar, Milan, Bojan i solista Džaja nedavno su na tržište „izbacili“ svoj novi singl Alkohol“ a onda se počelo pričati otkud sad taj naziv između njihovih sjajnih numera „Lažu te“, „Nju ne zaboravljam“, „Nije svejedno, budi svoja“, „Ona i ja“, „Sidro“… pa onda „alkohol“.

-Mi smo protivnici nekih krimogenih, mutnih, pesimističnih tema. Mi jednostavno volimo ljubavne lepršave pjesme. Nema veze što je nastupila jesen, svi vole pjesme ovog tipa a ova pjesma je zapravo ljubavna koja kaže „ti me ljubavi radiš kao alkohol“. Brza pjesma koja opija i koja je već okupila armadu svojih poklonika. Ovaj singl nam je napravio Dragan Brajović Braja a ukalupio je Marko Cvetković. Ekipa Dušana Šljivića nam je napravila sjajan spot i mi smo prezadovoljni promotivnom reklamom na Grandu – dodao je Džaja i kazao da sjajno rade ono tipa „Zaječar pa Grac pa Leskovac, Beč pa Gevgelija, Minhen, potom Vićenza, Ronovci – od do.

-Ili smo na Zapadu ili smo u Srbiji i regionu, nebitno svugdje dajemo maksimum od dobre svirke i pjesme – kazao je Džaja.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram