ALEKSANDRA RADOVIĆ OTKRILA NEPOZNAT DETALJ: Radim tri posla da kćerki obezbijedim pristojan život

Aleksandra Radović priznaje da ne bi voljela da kćerka krene njenim stopama i bude pjevačica, kao i da je put do uspjeha mukotrpan i podrazumijeva mnogo odricanja.Na pitanje da li je pop muzika danas isplativa, Aleksandra je otkrila da istovremeno radi tri posla.

FOTO: expresstabloid.ba

– Ako ste najbolji, jeste. Međutim, ne krijem da radim tri posla kako bih kćerki obezbjedila pristojan život. Srećom, poklopilo se da sve to volim. Pored svoje muzike, imam školu pjevanja a nedavno sam otvorila i svoj muzički studio u kom polaznici uvijek imaju priliku da snimaju i vježbaju. Ipak, kako da se žalim kad znam da većina ljudi u ovoj zemlji mora da radi više od jednog posla kako bi se snašla – ispričala je pjevačica za “Story”.


Aleksandra je odrasla u Bogatiću kod Šapca, ali tamo nije bila 25 godina, o čemu se često špekulisalo u javnosti.


-Vlada nekakva fama oko mjesta iz kojeg dolazim, a ne zna zašto. Ponosna sam na svoje porijeklo i sve što sam postigla u životu. Ponosna sam na roditelje, na moje društvo iz Bogatića koje je čoporativno došlo na moj prvi koncert. Danas tamo nemam više nikoga jer su se moji roditelji davno odselili i nemam koga da posjećujem, niti zašto da tamo odlazim. Ipak, u kontaktu sam s dragim prijateljima koje sam tamo stekla – rekla je pjevačica

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram