Connect with us

Lifestyle

Ako muškarac želi da RASKINE sa vama, počeće da radi sledeće stvari svaki dan

Published

on

Profimedia

Primetili ste da se vaš partner čudno ponaša i vaša intuicija vam govori da nešto nije ok? Možda ste u pravu

Muškarci često nagoveštavaju da nešto nije u redu u vezi i da nisu zadovoljni svojim ponašanjem u određenim situacijama. Ako vaš partner radi neke od sledećih stvari, onda se vašoj vezi možda bliži kraj.

Ukoliko pravi planove koji sve manje uključuju vas, onda je to znak da se polako sprema na izlazak iz veze i novi život u kome nema mesta za vas.

Primetile ste da se češće dopisuje i razgovara telefonom? Vrlo je verovatno da je već pronašao neku novu zanimaciju. Možda vas neće bukvalno prevariti, ali je sigurno da u tom slučaju ispipava novi teren kada vas pošalje na klupu.

Partneri čija je veza pred raskidom prestaju da se poveravaju jedni drugima. Pa ako sve manje znate o njegovim osećanjima i planovima, moguće je da vi više i niste u njima.

Pred sam kraj veze, kada su partneri pred pucanjem, počeće da obraćaju pažnju na sitnice. Sve više će ih neke stvari nervirati, a svaki vaš pokušaj da uradite nešto za njega biće kritikovan. To je samo uvertira za nove i brojne svađe, koje su pred kraj veze nezaobilazne. Time vam poručuje kako vaša veza više nema smisla.

Poznato je da će muškarci retko kada odbiti seks. Ako vas muškarac odbija znajte da vi tu više nemate šta da tražite.

Pogledajte vašu poslednju zajedničku fotografiju. Ima li na njoj sreće i ljubavi? Ukoliko vidite da više nije nasmejan i srećan kada ste zajedno, pokušajte da razgovorom dođete do uzroka. Ukoliko nastavi da bude potišten i izbegava razgovor o osećanjima, vrlo je verovatno da su se ona ugasila.

(Telegraf.rs)

Popularno