Početna Lifestyle 5 znakova da ste u otrovnoj vezi

5 znakova da ste u otrovnoj vezi

Comments Off on 5 znakova da ste u otrovnoj vezi
0

1. Bojite se započeti razgovor o problemima. Jer, svaki put kad ga započnete, on ima spremnu uvredu koja će u potpunosti srušiti vaše samopouzdanje. Rezultat? Živite u svojoj ljusci.

2. „Oprosti“ nije dio njegova vokabulara. Nitko nije savršen… osim njega. On je stručnjak u izvrtanju svake vaše rečenice do te mjere da vi uvijek nekako ispadnete glavni krivac – čak i onda kad znate da ste u pravu.

3. Neće vam reći da je povrijeđen, samo će se osvetiti. Ako on misli da s nekim dečkom previše očijukate, neće vam to reći. Umjesto toga, pobrinut će se da očijuka sa svakom ženom na koju naiđe – i da vi to primijetite. Uvijek će prije izabrati opciju u kojoj će vas povrijediti, nego progutati malo ponosa i priznati da mu je nešto zasmetalo.

4. Zbog njega u društvu ispadate glupi. Na zabavama ne prestaje pričati o sebi dok se vi pored njega osjećate poput makova zrna. Također, pobrinut će se da pred svim vašim ili njegovim prijateljima uvijek ispravlja vaše pogrešno naglašene riječi.

5. Udaljava se kad vam ide dobro, približava se kad plačete. Dobijete li promaknuće, okretat će očima: „Znači sad ćeš biti još veći rob toj tvrtki?“ Činjenica je da ga vaš uspjeh plaši i pokušava vas zadržati slabijom od sebe. No, kad ste uzrujani, on je divan – zato što je ponovno veći, jači i moćniji od vas. Pravi muškarac veselit će se vašem uspjehu, a on to svakako nije.

Komentari su zatvoreni

Preporučujemo

NE KOŠTA NI CVONJAK: Prirodni lek za otečene noge i proširene vene!

Ova prirodna tehnika pomaže kod otečenih nogu i proširenih vena, a evo kako da je sami pri…