ZORAN PEJIĆ PEJA VIŠE NIJE NA TV “HAPPY”: Voditelj ostavio “Parove” zbog Saše Popovića i “Granda”

Zoran Pejić Peja napustio je mjesto voditelja u “Parovima“ jer mu je Saša Popović saopštio da mora da se odluči da li želi da vodi rijaliti ili da radi na televiziji “Grand”.

FOTO: expresstabloid.ba


Popularni šoumen je bio pravo osvježenje za TV “Happy”, gdje je jednom nedjeljno vodio emisiju iz vile. Odlično su ga prihvatili svi učesnici rijalitija, a i gledaocima se dopao Peja, što potvrđuje i visok rejting. Međutim, preko noći se sve promijenilo.


– Produkcija TV “Happy” je Peju odabrala jer on ima dugogodišnje iskustvo na televiziji, ljudi ga znaju, zanimljiv je i pravi odličan šou. Kad je Dragan Marinković Maca odlučio da ipak ne prihvati ponudu sretne televizije da vodi “Parove“, odluka je odmah pala na Pejića, što je on i prihvatio s oduševljenjem. Nije mu bilo važno ni koliko novca će dobijati za taj angažman, mada je bila prilično dobra suma. A onda je nedavno Peja pozvao produkciju i saopštio da više ne može da vodi “Parove“ jer mu je Saša Popović rekao da mora da izabere između rijalitija i mjesta voditelja na “Grand” televiziji, gdje je domaćin emisije “Pesmom za dušu“ – kaže izvor za Kurir.


Bilo je očekivano da voditelj neće dugo oklijevati i da će izabrati da ostane u matičnoj kući, jer mu je to ipak domaći teren.


– Na “Grandu” vodi muzičku emisiju, što i jeste njegov fah. Vođenje rijalitija je samo bio izazov, svakako da nije planirao to stalno da radi. Koliko znam, nije se naljutio na Popovića što mu je postavio ultimatum. Svjestan je toga da Saša želi da njegova TV lica budu angažovana samo kod njega, što je inače praksa u televizijskom svijetu. Peja je, čim je dobio ponudu od “Happiya”, tražio dozvolu od direktora “Grand” televizije i dobio ju je, ali očigledno da Popović nije za to znao. On i Saša se poznaju godinama, prijatelji su i sarađuju uspješno, tako da je sasvim logično što se odlučio da ostane kod njega. Emisija na Grandu Peji nije jedini izvor prihoda, jer je poznato da često ima angažmane na svadbama i drugim veseljima kao voditelj, gdje zarađuje ozbiljne pare – dodao je sagovornik.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram