ZA STAN PUKLA ČAK STO HILJADA EVRA

Luna sada živi u OVOM NASELJU, a evo zbog čega je ODMAH otputovala iz Srbije! (FOTO)

FOTO: Informer

Luna Ðogani ima mnogo razloga da bude srećna! Osim pobede u „Zadruzi 2“, gde je osvojila ukupno 170.000 evra, njoj će se ostvariti san da uskoro snimi pesmu, a postala je i vlasnica luksuznog stana u jednoj novobeogradskoj četvrti!

Ovo poslednje bilo je iznenađenje koje je za nju u tajnosti spremila majka Anabela Atijas i tome se Luna najviše obradovala.

Već na prvi pogled vidi se da je u pitanju ekskluzivna lokacija gde kvadrat košta i preko 2.000 evra, a s obzirom na to da Lunin stan ima oko 50 kvadratnih metara, to znači da je koštao oko 100.000 evra!

- Veoma se radujem zbog Lune. Znala sam da će živeti ovde jer su Anabela i njen muž Andrej stalno dolazili i sređivali stan. Kupili su najbolji nameštaj, sve je skupoceno i kvalitetno. Mislim da su na opremanje dali 20.000 evra sigurno. Inače su izuzetno ljubazni, svima se jave, stanu da pričaju s nama. Ponašaju se kao običan svet - rekla je jedna Lunina komšinica.

 


Presrećna je jer joj se ostvaruju sve želje.

FOTO: KURIR

 

Inače, Luna je otputovala u Makedoniju, gde kod Darka Dimitrova snima svoju novu pesmu.

Kako su mediji prenosili, u pitanju je pesma koja potpuno opisuje njen emotivni život otkako je u rijalitiju, a Đoganijeva ističe da je prezadovoljna i presrećna kako sve napreduje.

 

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram