YouTube uvodi nove opcije

YouTube ovih dana eksperimentiše sa dodavanjem tzv. poglavlja u video snimcima, i tu na iOS, Android i desktop uređajima. Ova opcija bi praktično u samom video snimku trebalo da uključi sve važne meta podatke samog snimka.

FOTO: Nezavisne

 Ovaj eksperiment je krenuo početkom aprila sa malim brojem korisnika, ali se ovih dana taj broj test korisnika povećava, pa se može očekivati i šira primjena ove opcije.

Vijest o novoj opciji sa radošću su dočekali svi oni koji koriste YouTube kao izvor za slušanje muzike koja je komponovana recimo za igre i druge multimedijalne projekte, a koja nije dostupna na Spotify platformi ili drugim servisima za striming. Takođe je od velike koristi i svim stvaraocima video sadržaja za YouTube.

Ova funkcija za sada nije dostupna većini korisnika, i ne funkcioniše za sve tipove video snimaka na YouTube-u. S obzirom na to da je opcija još uvek u test fazi, smatra se da će biti uvođena postepeno. Zato predlažemo da proverite vaš računar ili pametni telefon, možda ste baš vi dobili nadogradnju za YouTube aplikaciju u kojoj je implementirana nova opcija.

Ako ste ljubitelji slušanja različitih mikseva snimaka, onda će vam ovo zaista dobro doći.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram