Banja Luka

Banja Luka

Izvršena kontrola prodaje polovnih vozila

Banjalučka policija je u akciji ''Kupac'' kontrolisala deset lokacija na području grada na kojima se prodaju polovna vozila, provjereno je ukupno 155 automobila, a u dva slučaja utvrđeno je postojanje elemenata krivičnog djela nedozvoljene trgovine, rečeno je Srni u Centru javne bezbjednosti /CJB/ Banjaluka.

Banja Luka 10.02.2016 u u 19:48 h

Pamer je živi dokaz da bih nije ozbiljna država

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da je austrijski ambasador u BiH Martin Pamer živi dokaz da BiH nije ozbiljna država, jer da to jeste, "ne bi u njoj mogao svako, poput Pamera, da bude ambasador".

Banja Luka 09.02.2016 u u 10:40 h

Nepoznato lice pretuklo Banjalučanina

Policija traga za nepoznatim licem koje je, u ugostiteljskom objektu u banjalučkom naselju Lauš, fizički napalo jednog Banjalučanina, nakon čega je razbilo vjetrobransko staklo na njegovom automobilu "fijat".

Banja Luka 08.02.2016 u u 19:41 h

Na pola puta do ukidanja ''bijelog hljeba''

- Komisija za finansije i budžet Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH podržala je Prijedlog zakona o izmjenama Zakona o platama i naknadama u institucijama BiH, kojim se predviđa ukidanje tzv. bijelog hljeba, međutim radi se o prvom čitanju i veliko je pitanje kada će i da li će ovaj zakon uopšte zaživjeti u praksi.

Banja Luka 08.02.2016 u u 11:47 h

Pare od javnih prihoda uzimala sebi

Policija je podnijela izvještaj nadležnom Okružnom tužilaštvu protiv Banjalučanke čiji su inicijali G.E. /29/ koja je osumnjičena da je uzimala novac za registraciju vozila, ali nije izvršavala obavezne uplate na račun javnih prihoda Srpske i novac zadržavala za sebe.

Banja Luka 05.02.2016 u u 14:58 h

Povećan broj pacijenata sa influencom H1N1

Na Klinici za infektivne bolesti u Banjaluci trenutno je smješteno 18 pacijenata sa sindromom influence H1N1, a kod pet je potvrđeno da je riječ o gripu H1N1, rekla je pomoćnik generalnog direktora za medicinske poslove Univerzitetskog kliničkog centra /UKC/ Republike Srpske u Banjaluci Zvezdana Rajkovača.

Banja Luka 05.02.2016 u u 11:48 h

Izgorjeli vikendica i garaža

U požaru u mjestu Borkovići, grad Banjaluka, potpuno su izgorjeli vikendica i garaža, vlasništvo lica čiji su inicijali M.M, a povrijeđenih nije bilo.

Banja Luka 04.02.2016 u u 10:03 h

Ilegalno kockanje na automatima

Inspektori Republičke uprave za igre na sreću otkrili su ilegalno kockanje na automatima u ugostiteljskom objektu "Laguna" u Radinjači kod Banjaluke.