Subota, 05.09.2015. 07:42   »   Najnovije   |   Najčitanije
Facebook   |    Twitter   |    Mobilna verzija   |    RSS feed   |    Marketing   |    Kontakt
MONPELJE - Košarkašku reprezentaciju BiH problemi nisu
MEKSIKO SITI- Meksičke vlasti saopštile su danas
Normalno je da se osjećate povrijeđeno ako
PRNJAVOR - Zamjenik ministra civilnih poslova BiH
Svijet

PRIMJENA SILE: SAD prijete da će napasti Rusiju!

Šef Generalštaba vojske SAD Martin Dempsi izjavio je da je Amerika spremna da podrži Ukrajinu i evropske saveznike i da će obavijestiti Kijev da će SAD primijeniti silu ako bude neophodno
Izvor: Tanjug    09.03.2014 u 10:23 h
PRIMJENA SILE: SAD prijete da će napasti Rusiju!
AP/Tanjug

General Martin Dempsi, šef Generalštaba vojske SAD izjavo je da će Amerika vojno intervenisati ako se kriza na Krimu zaoštri, javlja “Pravda”.

Dempsi je u intervjuu TV kanalu PBS izjavio da je Amerika spremna da podrži Ukrajinu i evropske saveznike i da će obavijestiti Kijev da će SAD primijeniti silu ako bude neophodno.

Ruska intervencija na Krimu “donosi rizik svim evropskim zemljama i saveznicima u NATO“, izjavio je general dodajući da je saopštenje vojnog vrha SAD već poslatosaveznicima u NATO.

Komentari
Poštovani čitaoci, Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredjeljenosti biće zavedeni i obrisani.
FRITAUN- Skoro 1.000 stanovnika jednog sela u Sijera Leoneu stavljeno je u karantin poslije smrti žene stare 67 godina, koja je


04.09.2015 u u 13:38 h
Međunarodna organizacija za migracije /IOM/ saopštila je da ima informacije da je između 40 i 50 migranata nestalo danas kod obale Libije, ali za sada nema više detalja niti potvrde.
04.09.2015 u u 12:59 h
Oko 200 neregistrovanih migranata u pokušaju da se ukrcaju na brod sukobilo se sa policijom i pripadnicima Obalske straže na grčkom ostrvu Lezbos, rekao je portparol Obalske straže Rojtersu.
04.09.2015 u u 12:11 h
Britanija će primiti "dodatnih više hiljada izbjeglica" iz Sirije, izjavio je danas britanski premijer Dejvid Kameron.
04.09.2015 u u 10:41 h
Kovčezi s tijelima dvogodišnjeg Aylana, njegovoga godinu starijega brata Galipa i njihove majke Zahin Kurdi, koji su smrtno stradali prije dva dana, dovezeni su u Sanliurfu, grad na jugu Turske, odakle će biti premješteni u Kobani, grad na sjeveru Sirije, javlja Anadolu Agency (AA).
04.09.2015 u u 09:23 h
Otac porodice, Džozef Kenedi, ćerku Rozmeri, mentalno poremećenog zdravlja, poslao je na lobotomiju kako slučajno ne bi ostala trudna i naštetila političkim karijerama njegovim sinova.
1
04.09.2015 u u 09:04 h
Korijen aktuelne migrantske krize je u pogrešnoj spoljnoj politici Zapada, posebno SAD, na Bliskom istoku i sjevernoj Africi, rekao je danas ruski predsjednik Vladimir Putin.

Najčitanije
Anketa
Štedite u banci?

Komentari
       
© 2006. - 2014. Cafe.ba
Cafe.ba na Facebook-u   |   Mobilna verzija   |   RSS feed   |   Marketing   |   Kontakt