Utorak, 29.07.2014. 22:51   »   Najnovije   |   Najčitanije
Facebook   |    Twitter   |    Mobilna verzija   |    RSS feed   |    Marketing   |    Kontakt
Predstavljamo Vam novu redizajniranu verziju Cafe.ba portala
POGLEDAJTE!
Isprženi pomfri dobro procijedite od ulja, ali i
Još uvijek ste veliki protivnik društvenih mreža i
- Iz Zdravstvene inspekcije grada upozoravaju stanovništvo da
Kako je to iznenada roditi, odnosno ne znati
Svijet

PRIMJENA SILE: SAD prijete da će napasti Rusiju!

Šef Generalštaba vojske SAD Martin Dempsi izjavio je da je Amerika spremna da podrži Ukrajinu i evropske saveznike i da će obavijestiti Kijev da će SAD primijeniti silu ako bude neophodno
Izvor: Tanjug    09.03.2014 u 10:23 h
PRIMJENA SILE: SAD prijete da će napasti Rusiju!
AP/Tanjug

General Martin Dempsi, šef Generalštaba vojske SAD izjavo je da će Amerika vojno intervenisati ako se kriza na Krimu zaoštri, javlja “Pravda”.

Dempsi je u intervjuu TV kanalu PBS izjavio da je Amerika spremna da podrži Ukrajinu i evropske saveznike i da će obavijestiti Kijev da će SAD primijeniti silu ako bude neophodno.

Ruska intervencija na Krimu “donosi rizik svim evropskim zemljama i saveznicima u NATO“, izjavio je general dodajući da je saopštenje vojnog vrha SAD već poslatosaveznicima u NATO.


Komentari
Belgija je danas savjetovala maloprodajnim lancima da jasno označe porijeklo robe proizvedene u izraelskim naseljima koja se nalaze u okupiranim područjima


29.07.2014 u u 20:05 h
Gradski park Tiljeri u Parizu, omiljeno mjesto Parižana i brojnih turista, preplavljen je pacovima, objavili su francuski mediji.
29.07.2014 u u 18:35 h
Ranjene i smrtno stradale tokom cijelog dana dovoze u bolnicu Nasir koja je već prepuna ranjenih iz ranijih izraelskih napada. Među ranjenima i poginulim nalazi se veliki broj djece
29.07.2014 u u 18:24 h
Momak na klipu je na bradi imao nešto nalik na poveću bubuljicu, tipičnu kao kod pubertetlija. Ipak, ono što je izašlo više je nego gadno
29.07.2014 u u 18:14 h
Hram satanista u SAD planira da se suprotstavi zakonu u vezi sa abortusom koristeći se nedavno donesenom presudom u slučaju Hobi Lobi (Hobby Lobby), piše ''Independent''.
29.07.2014 u u 17:09 h
Telefon tinejdžerke iz Teksasa istopio se do neprepoznatljivosti usljed pregrijavanja baterije. Samsung je svjestan problema i traži istragu, ali i nadoknađuje telefon korisnici.
29.07.2014 u u 16:16 h
- Tri lica danas su poginula, a više ih je povrijeđeno od kojih jedno teže kada je na zapadu Norveške turistički autobus, švajcarske kompanije ''Evrobus'' izletio s puta, saopštila je norveška hitna služba.
Najčitanije
Anketa
Da li idete na ljetovanje?


Komentari
       
© 2006. - 2014. Cafe.ba
Cafe.ba na Facebook-u   |   Mobilna verzija   |   RSS feed   |   Marketing   |   Kontakt