(VIDEO) MILJANA GRCALA U SUZAMA I PREKLINJALA ZOLU DA SE POMIRE! On nije hteo ni da čuje za to, pa joj priznao nešto što ju je ZABOLELO!

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola imali su žestoku raspravu do ranih jutarnjih sati, a ono što je poljuljalo emocije ovom zadrugaru su uvrede koje mu je Kulićeva uputila na račun njegove porodice, a nije izostavila ni to što mu je finanskijski pomagala kada su započeli zajednički život

FOTO: Printscreen You Tube

Međutim, ona se pokajala zbog svojih postupaka, ali ni to nije uticalo na Zolu da promeni mišljenje i nastavi svoju vezu sa njom. S obzirom na to da je on definitivno odlučio da se povuče iz svake priče koja je vezana za nju, Miljana ne može da se pomiri sa činjenicom da je kraj.

Zadrugarka ga je molila da pokušaju još jednom, ali povratna reakcija nije bila onakva kakvu je ona očekivala.

- Ja ne želim da živim u strahu! - rekla je Miljana.

- Ja mislim da mi nemamo zajedno budućnost i voleo bih da se ne pomirimo. Ne znam šta će biti, loše se osećam, nešto me steglo ovde. Šta da radim? Nemoj više da plačeš! - rekao je Zola.

- Ti da me voliš, zagrlio bi me sada! - vikala je Miljana.

 - Ne mogu! Nemam više osećaj ni za šta i ni za koga. S*eban jesam, ali pokušavam da ne razmišljam. Čim tebe vidim, setim se najgorih stvari. Neka misle da sam folirant, baš me briga - bio je iskren Zola.

- Još jednom da probamo, ako se posvađamo to će biti to za sva vremena! - molila je Miljana.

- Ne želim! Ne vidim budućnost sa tobom, šta hoćeš? Da neko bude sa tobom na silu? Nemoj biti debil, idi spavaj. Sve si ovo radila i napolju, deset puta gore! Rekao si da sam ja tebe želela da iskoristim, to je mnogo loše od tebe! - rekao je Zola.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram