“UČIM DA BUDEM OTAC I MUŽ” Đoković: Iz kuće nismo izašli ŠEST NEDJELJA, ovo nisam doživio 15 GODINA!

Korona virus je puno toga oduzeo, ali je i doprinio da ljudi prinudno više vremena provedu kod kuće u druženju sa porodicom.

FOTO: Guillaume Horcajuelo/EPA

Ako se zahvalnost može sa tom opakom zarazom uopšte dovesti u vezu, onda je Novak Đoković zahvalan na momentima koje prvi put doživljava.

Gotovo da od rođenja sina i kćerke srpski as nije imao ovoliko vremena da im se posveti i radi sve ono male, očinske funkcije koje u očima dece prave heroja. Pametno koristi svaki minut u izolaciji Đoković kako bi izgradio uspomene koje će njegova djeca pamtiti zauvjek.

– Porodica i ja se nalazimo u Španiji, ne možemo na plažu, niti na surfovanje, što bismo voljeli, ali daleko od toga da se žalimo u ovakvoj situaciji u svijetu. Već šest nedjelja smo u totalnoj, 24-časovnoj izolaciji. Za tenisera i život kakav vodimo, čudno mi da sam ovako dugo na jednom mestu, to nisam doživio 15 godina – ali sam srećan jer sam sa porodicom, rekao je Nole u Instagram “lajvu” sa Endijem Marejem, prenosi Sportblic.


Kada je u pitanju roditeljstvo, Đokovićev je onaj “fizički” dio što je odgovarajuće i njegovom životnom pozivu.


– Što se tiče roditeljskih uloga, moj dio su fizičke aktivnosti i taj dio razvoja naše djece. Obučavam ih u raznim stvarima i osjećam se mirnije i ugodnije kada imam tu ulogu, a ne neku drugu. Sve ostale vrši Jelena. I ja još uvek učim roditeljstvo i upoznajem sebe kao oca i muža. Ovakav život je čudan za jednog tenisera, dodao je srpski teniser.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram