Svi ponekad volimo da se izležavamo, ali oni su najveći LJENIVCI ZODIJAKA

Svi ponekad volimo da se izležavamo i zaboravimo na obaveze, ali nekim ljudima se to događa malo češće nego drugima. Astrolozi kažu da to ima veze s našim horoskopskim znakom, a stranica YourTango piše da su ova tri znaka najveći ljenivci.

FOTO: srpskainfo.com

Lav

Lavovi su kreativni, talentovani i vole da budu u centru pažnje, ali ne vole težak rad koji im stoji na putu do uspjeha. Ljenost je jedna od najvećih slabosti ovog horoskopskog znaka. Strastveni su i imaju visoke ciljeve, ali im često nedostaje motivacije da se pokrenu.

Rak

Možda će vas iznenaditi da borbeni Rakovi spadaju među najviše lijene horoskopske znakove. Iako su strastveni i žele da mijenjaju svijet, nisu baš skloni stvarno da prionu na posao kako bi to postigli. Tome vjerovatno doprinosi činjenica da ne vole da se nađu u dosadnim i zamornim situacijama koje su, ruku na srce, česte kad se radi.

Strijelac

Strlčevima je u životu najvažnija sloboda pa im tačnost, upornost i predanost poslu nisu jače strane. Rokovi i naporan rad im daju osjećaj zarobljenosti. Imaju velike ideje i želju da se dokažu, ali nije rijetkost da na sebe preuzmu više obaveza nego što su na kraju spremni da ih izvrše, piše superzena.b92.net.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram