ŠUMADINAC JE PROŠLOST,STIGAO JE ZOKA BOSANAC: “Đe si Ružo,ku***tino stara” ovih dana kruži društvenim mrežama!

Zoki Šumadinac je napravio pravu pometnju sa svojim instant hitom “autotjun”, ali uvek ima prostora za nove nade u muzičkoj industriji. Ovih dana, po društvenim mrežama se kao virus širi pjesma pod nazivom “Đe si Ružo, k***tino stara”, koju izvodi Zoka Bosanac.

FOTO: expresstabloid.ba

Bosanac pjeva o kelnerici koja ga je posluživala u kafani, i koja je, poput mnogih djevojaka, sanjala o bogatoj udaji, primorana da radi dok završava fakultet. Ipak, kako sami stihovi kažu “ali život umije zao biti, pusti suzu, ne moraš je kriti”. Saznajemo i da je voljela da mijenja muškarce, što joj svakako nije za zamjeriti. U svakom slučaju, pesma ima potencijala, propratni spot je odličan, a Zoka Bosanac ima i jedan veliki plus u odnosu na imenjaka Šumadinca – Zoka, za razliku od Zokija, zna i da pjeva.

Inače, Zoran Repac, poznatiji kao Zoka Bosanac rođen je u Velikoj Kladuši, a do sada je snimio jedan album, “Amajlija”, objavljen 2008. godine. Prema podacima sa Vikipedije, Zoka se, osim pjevanjem, bavi i prodajom plastike na futoškoj pijaci.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram