"STVAR ZAVRŠILA NA SUDU" Progovorio JOŠ JEDAN PJEVAČ koga je Miljana Kulić uznemiravala

I dalje ne prestaje da se priča i piše o Miljani Kulić i njenom "uznemiravaju" pojedinih pjevača, među kojima se, osim Mišela Gvozdenovića, našao i Dušan Svilar.

FOTO: srpskainfo.com

Dušan Svilar mi se mnogo dopadao, dopisivali smo se i čuli telefonom. Rekao mi je hoću da se dopisujemo, da mi uplatiš kredit i ja u četiri ujutro preskačem prozor, po snijegu bosa idem uplaćujem mu kredit, pričali smo, on je učio “Korene”, o istoriji smo pričali. I on se meni prestao javljati i ja mu pošaljem poruku da ga uplašim: “Vući će ti se creva po Beogradu”. Dušan me prijavi policiji. Zvao me je inspektor za maloljetničke delinkvente da dam izjavu. Rekla sam mu da mi se Dušan ne sviđa kao momak, već kao drug. Poslije sam prešla u fan klub Darka Lazića – ispričala je Miljana tada.

Dušan Svilar nije želio da se prisjeća ove, po svemu sudeći, za njega još uvijek potresne priče, piše Blic.

– Ja ne bih htio ništa dodatno da o tome pričam, jer javnost dobro zna šta se sve tu dešavalo. Tu priču bih završio, to je prošlost. Svako koga nešto zanima, može da se raspita u sudu, ti slučajevi su zavedeni. Ne bih da dajem dodatni publicitet dotičnoj, ja sam nastavio svoj život dalje i prošlost sam ostavio iza sebe. Sve što mogu da kažem jeste da sam sada srećan i da dobro živim – rekao je Svilar.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram