SRUŠIO SE NA TERENU Čuveni teniski trener završio u bolnici

Čuveni teniski trener Nik Bolitijeri završio je u bolnici nakon što mu je pozlilo. Iskusni, 88-godišnji trener srušio se tokom redovnog treninga koji radi svaki dan, a nakon što mu je pozlilo na terenu primljen je u bolnicu.

FOTO: Kurir.rs

– Nik je kolabirao na terenu i odmah je smješten u bolnicu. Izgleda da mu se stanje pogoršalo zbog infekcije bubrega koja mu je već dijagnostikovana – izjavio je bivši teniser i njegov bliski prijatelj Džimi Arijas.

On je još dodao da se Bolitijeri sada osjeća bolje, ali da će morati da ostane u bolnici na testovima, prenosi Sportblic.

– Već je dva dana u bolnici, a njegovo stanje je stabilno. Bio je uplašen jer ne voli ljekare i ne posjećuje ih često. Najviše se plaši igala, pa mi je rekao da je najveći problem bio to što su ga uboli 18 puta. Ipak, dobrog je raspoloženja – naveo je Arijas.

Bolitijeri je na svojoj čuvenoj teniskoj akademiji na Floridi trenirao najveće svetske tenisere, a njegov metod rada bio najuticajniji da naprave istorijske rezultate.

Među ostalim, trenirao je Pita Samprasa, Andre Agasija, Borisa Bekera, Serenu i Venus Vilijams, Mariju Šarapovu, kao i Moniku Seleš čiji je bitni dio karijere.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram