ŠOK I NEVERICA! Miljana Kulić otkrila u kog učesnika Zadruge 3 je ZALJUBLJENA!

Miljana Kulić priznala da je ludo zaljubljena u Gavrića, za koga je ranije tvrdila da je homoseksualac i da mu je žena samo paravan

FOTO: Printscreen TV Pink

Miljana Kulić se u "Zadruzi 3" zarekla da će smuvati Mirka Gavrića, iako je ranije tvrdila da je on gej. Kontroverzna Nišlijka sada je zaljubljena u muzičara, koji je upravo zbog njenih prozivki pobegao glavom bez obzira iz druge sezone rijalitija.

Miljana se poverila Lepom Mići da gaji emocije prema Gavriću.


- U Mirkovoj blizini se mnogo lepo osećam. Kada nije pored mene, odmah počne da mi nedostaje. Dopada mi se njegova inteligencija. Ma biće moj... Videćeš, kunem ti se. Neću to još njemu da kažem... - rekla je Kulićeva i istakla koliko joj je značilo što je Gavrić bio na prvom rođendanu njenog sina Željka:- Ostao je tada kod mene kući do sedam ujutru. Sećam se da smo o svemu pričali. Pričao je o meni kao da me poznaje ceo život. Rekao mi je da ću u "Zadruzi 3" naći starijeg dečka, ali ne verujem da je na sebe mislio. On je već tada bio razveden. Toliko smo se smejali celu noć, prelepo mi je bilo u njegovom društvu.


Kulićeva je rekla da još uvek ne želi da prizna svoje emocije Mirku.


- Nemoj, Mićo, ništa da mu govoriš. Ne želim da izgubim svoje dostojanstvo. Jesam ja slobodna devojka, ali to ne znači da treba da odmah stavim karte na to - rekla je Miljana.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram