SKANDALI I PRIJAVE Učesnica rijalitija U PAKLU u spoljnom svijetu

Miljana Kulić i Marko Đedović prije nekoliko dana saslušani su u sudu, povodom tužbe koju je Đedović podnio protiv Miljane, kada ga je u prethodnoj sezoni Zadruge fizički napala.

FOTO: ZADRUGA OFFICIAL / SCREENSHOT

Preksinoć su ponovo pokrenuli tu temu i osvanuli su novi detalji. Marko Đedović je, naime, otkrio da bi Miljana kao kaznu mogla da dobije nanogicu, tj kućni pritvor, piše Blic.

– Ja sam sinoć na intervjuu sa Darkom Tanasijevićem iznio neke stvari. Ja sam po prirodi osvetoljubiva osoba, ja sam se posljednjih dana igrao sa Marijom i Miljanom… Sve je to bila igra, kako bi one priznale sve. Tokom našeg druženja, Miljana je sve opovrgla i potpisala izjavu na sudu, i time sebi stavila nanogicu na nogu! Oko detalja, ljudi napolju znaju da je ovo bila potpuna igra, i ja sam tražio znak i oni su mi poslali manitil sa natpisom doktor Đedović! Ja sam dobio sve što mi je potrebno, i sada stavljam tačku na odnos sa njima – rekao je Marko.

Milijana je izjavila da je mislila kako je sve oprošteno.

– Nemam razloga da lažem – on je mene tužio i rekao mi kako je došao advokat, i kako ću da potpišem sporazum, i ja sam otišla i priznala sve što sam uradila. Rekla sam da mi se učinilo da je šutnuo moju mamu u stomak, on je meni sve i svašta pričao. Ja sam rekla kako je bilo, da mi je vrijeđao dijete, i nazivao me ubicom dijeteta! Ja volim što se ovo desilo, on nam je dao dva najveća budžeta! On je du****zac i uvlakača. Ja sam njega zatekla kako drži nogu na mojoj majci i mislila sam da ju je šutnuo. Meni je sudija rekla da za to mogu da dobijem, pored moje dijagnoze u tom momentu, da mogu da dobijem uslovnu kaznu. A ako nekoga udarim opet, ja sam zbog toga izgubila mjesečni honorar. Ja sam mu se iskreno izvinila, ali on je sada pokazao kakav je čovek – rekla je potom Miljana.

Nju su pored Marka Đedovića tužili Sanja Stanković, Ana Korać, David Dragojević i Jovana Tomić Matora.

– Četiri krivične prijave ima Miljana, jedna od njih je za krađu. To mi je sudija rekla. Ako ja lažem, laže i sudija – rekla je Matora koja je isto tužila Miljanu za udarac mikrofonom u glavu.

– Ukoliko mi ne bude odgovarala presuda, žaliću se Višem sudu – kazala je iznervirano Miljana.

Da zlo bude još veće i voditelj rijalitija „Zadruga“ Milan Milošević odlučio je da tuži Miljanu i Mariju Kulić zbog unošenja u facu i pogrdnih riječi koju su mu izgovorile za vrijeme uživo programa.

– Marija, ovo ti je jedna tužba od mene, da se malo ponovim – poručio joj je Milan.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram