SESTRA GAGIJA ĐOGANIJA BUDNO PRATI RIJALITI: Nini je najteže

Kako kaže, mlađa kćerka ga je molila da ne ide u “Zadrugu”

FOTO: expresstabloid.ba

Sestra Gagija Đoganija Nađa otkrila je kako je Nina, mlađa kćerka densera, reagovala na očeve suze. Kako je navela, Nini je najteže zbog njegovog odlaska u rijaliti, pogotovo jer je joj je otac bio utjeha dok je prolazila kroz teške trenutke.

-Kod njega je to tako, on je jako vezan za djecu, za Lunu i Ninu, pogotovo za Ninu, on je stalno bio sa njom prethodne dvije godine. Ona je plakala kada je Gagi trebao da uđe, rekla je “Nemoj tata, molim te, ja neću moći bez tebe”. Ona je takvo dijete, kad god joj je teško, ima nekih nesuglasica kući, škola, bilo kakvih problema, ona dođe kod njega i izjada mu se. Nina je sinoć došla kod mene, zajedno smo sve to gledale, ona je to teško podnijela, žao joj je kad Gagi tako zaplače, i Luna je tu od jutros isto. Pratimo ga, naravno, gledamo. Dobar je, malo se ne ističe, ali meni je drago, ne može ništa na silu, da pravi neke priče. Nije da ga nema, da je nezanimljiv, ima i gorih, on je dobar- rekla je Nađa i dodala da ne misli da će mu neka djevojka zapasti za oko.
-Pa ja ne vidim nijednu, ne vidim da neka može da mu se svidi. Sve su nekako takve da gledaju i zalijepe se za nekog malo drčnijeg, poput Vladimira, Stefan. Mateja mi je poput Gagija. Lijepe su, ne mogu da kažem, ali jure novac-iskrena je Nađa.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram