Seka Aleksić uzdrmala Instagram linijom nakon poroda

Popularna pjevačica Seka Aleksić koja se nedavno porodila i na svijet donjela drugog sina Jovana odlučila je da se na Instagramu pohavli svojom postporođajnom figurom.

FOTO: Nezavisne

Danas na njenom profilu osvanula je fotografija koja je pozitivno šokirala sve njene pratioce, budući da na slici pozira u uskim farmerkama koje su istakle njene obline, prenosi Story.


Mnogo su bili oduševljeni ovim prizorom, budući da je Seka Aleksić prije nego što je ostala u drugom stanju patila od viška kilograma, koji joj je ipak dobro pristajao. Od početka karijere Seka Aleksić važila je za jednu od seksepilnijih dama na našoj javnoj sceni, a mnogi njeni fanovi komentarisali su kako joj i taj mali višak kilograma odlično pristaje jer umuhe da ga iznese.


S obzirom na to da i sama u jednom životnom periodu bila nezadovoljna svojom kilažom, Seka Aleksić odlučila je da je vrijeme za promjene. Redovno je vježbala i uz redovnnu izbalansiranu ishranu svoje tijelo dovela do savršenstva. Tako je i sada, nekoliko godina kasnije, poslije dva porođaja uspjela da zadrži vitku liniju kojom su svi oduševljeni.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram