SANDRA AFRIKA JE RASKINULA SA VLADIMIROM VOLKOVIM: Svaka poruka druge žene me je zaboljela

pjevačica progovrila o turbulentnom odnosu

FOTO: expresstabloid.ba

Sandra Afrika progovorila je o privatnom životu, pa i vezi sa Vladimirom Volkovim o kojoj se dugo pričalo.Pjevačica je priznala i da li je imala estetske korekcije, kao i tajnu svog izgleda.

Kakav ti je emotivni status kada je u pitanju fudbaler Vladimir Volkov?
Raskidamo, mirimo se.Ja sam djevojka koja neke stvari ne može da toleriše. Mnogo riba oko njega, ja to ne mogu da podnesem. To što imam hoću da bude samo moje. Jedanaest godina sam bila u vezi i nisam imala tih problema. Nisam od onih koje će da sjede kući i da govori kako me ne zanima gdje je i sa kim.
Preko čega nisi mogla da pređeš?

Nisam imala neki veliki razlog, zato sam se i mirila uvijek. Tu su uvijek neke poruke, smaraju, a on kao i svako muško, odgovara. Svaka poruka me zaboljela. Po meni, trebalo je da iskulira ako je već sa mnom.

Mnoge kolegice sa estrade spekulišu o tvojoj prirodnoj lepoti i da nisi sklona estetskim korekcijama. Koja je tajna tvog izgleda?

Ja sve što radim je najnormalnije, ništa specijalno. Ja imam frizerku 15 godina, ne mijenjam je uopšte. Šišam se redovno, idem kod kozmetičarke, samo neki tretmani. Ne koristim kreme nikako, trudim se samo da treniram što više. Ne pazim šta jedem, slatkiše ne volim. Mislim da je sve to do genetike, jer ja ne spavam noćima, tako funkcionišem. Ja sam jedino grudi uradila, mislim da nisam pretjerala. Meni je to smetalo zbog haljina, lepše je kad ih imaš. Ostalo ne bih nikad.

Da li postoji novogodišnja želja koju nisi uspJela da ostvariš?

Jedino što bih voljela je da se ostvarim kao majka. Tu mora da dosta nekih stvari da se uklopi i da zajedno prođete kroz mnogo što šta, da bi se to desilo.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram