PRINC HARI IMAO NEVNI SLOM Hitno prevezen u psihijatrijsku kliniku

Prema pisanju stranih medija princ Hari doživio je nervni slom, te je hitno prevezen u psihijatrijsku kliniku.

FOTO: Facundo Arrizabalaga/EPA

Princu Hariju se, piše magazin Globe, stanje pogoršavalo godinama, pogotovo nakon što je proveo 10 godina služeći u vojsci, a “kap koja je prelila čašu” bila je odvajanje od kraljevske porodice i vrlo težak potez koji je donio kako bi zaštitio suprugu Megan od britanske javnosti i medija koji joj nisu bili naklonjeni. I sam je u jednom trenu priznao kako ne želi da se njegovoj supruzi desi ono što se dogodilo njegovoj majci.

– Hari je sam priznao da ne može da vjeruje koliko mu se život promijenio i izokrenuo naglavačke. Megan ga je prisilila da odbaci svoju porodicu, prijatelje kako bi ona mogla da slijediti svoj san da postane holivudska glumica – ali to se pretvorilo u njegovu najgoru noćnu moru – rekao je izvor, prenosi Story.hr.

Dodao je kako se Hari osjeća izgubljeno i usamljeno jer u Los Anđelesu nema prijatelje.

– Jedini ljudi koje vide su zvijezde s A-liste sa kojima se Megan sprijateljila kako bi pokrenula svoju karijeru i postala superzvijezda – rekao je te opisao kako je došlo do Harijevog živčanog sloma.

– Princ i Megan su se svađali oko toga kako će izgledati njihov život u SAD kad se završe mjere karantine, što ga je dovelo do tačke pucanja. Završio je u obližnjoj klinici za liječenje mentalnih bolesti Čuo sam da boluje od PTSP, koji je prouzrokovala smrt njegove majke, a sadašnja situacija i trauma zbog odvajanja od kraljevske porodice mu je to pogoršala – rekao je izvor za gorepomenuti magazin.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram