POSLIJE JEZIVE ISPOVIJESTI BIVŠE ŽENE O GEJ AKCIJANJU I SILOVANJU: Zoki Šumadinac hoće da umre u rijalitiju?!

Javnost spekuliše da je u pitanju sramota pošto ga je žena raskrinkala, ali niko nije siguran šta se tu zapravo dogodilo

FOTO: expresstabloid.ba

Šokantna ispovijest bivše žene Zokija Šumadinca podigla je Srbiju ali i region na noge, ali on se po tom pitanju uopšte nije oglašavao. On se, pak, vratio u rijaliti koji je napustio zbog zdravstvenih problema, pa poručio samo da tu želi “i da umre ako treba”.

Javnost spekuliše da je u pitanju sramota pošto ga je žena raskrinkala, ali niko nije siguran šta se tu zapravo dogodilo.

Naime, po povratku u “Zadrugu 3”, Zoki se pozdravio sa svojim cimerima i objasnio im kako je poslije obavljenih analiza.

-Za sada je sve okej i došao sam da vam dosađujem. Ja imam problema sa krvnim sudovima, ne smijem da ulazim u hladnu vodu. Želim da zbog ekipe budem deo ovoga, ako treba i da umrem- zgranuo je Zoki.

-Kasnije je došlo do suženja tih krvnih sudova koji udaraju na srce i šta je tu je, sad je sve okej, super je- istakao je on.

Podsjetimo, bivša Zokijeva žena, Dejana, tvrdi da je on homoseksualac, pa je ispričala gadosti koje je radio dok su bili u nevjenčanom braku. Takođe, ona tvrdi da je Zoki jednom došao u kuću sa nekoliko muškaraca, vezao joj oči, a onda su isti tipovi krenuli da se “ređaju” po njoj. Zoki o tome nije rekao ni riječ.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram