PIŠE KNJIGU: Dara Bubamara će otkriti sve nepoznate detalje

Kako kaže,knjiga će biti ludilo

FOTO: expresstabloid.ba

Dara Bubamara ima karijeru dugu 30 godina, a za to vreijme i buran privatni život, zbog čega je odlučila da napiše knjigu „Moji principi“, otkrila je pjevačica ekskluzivno u razgovoru za Kurir Stars.

Ideja da nakratko postane pisac i svoju intimu podijeli s publikom dobila je zbog ponude francuskih producenata da se nađe u jednom krimi-filmu. U njemu je, da je prihvatila ulogu, trebalo da se pojavi sa reperom di-džej Snejkom i američkim hip-hoperom Big Alijem, ali joj karijera nije dopustila da priušti ovako izazovan zalogaj. Pošto joj temperament nikad ne dozvoljava da miruje, odmah je odlučila da svoj život stavi na papir.
-Ponuda za film bila je veoma primamljiva i dugo mi je bilo žao što nisam mogla to da prihvatim jer nisam mogla da otkažem sve zakazane nastupe i obaveze oko snimanja pjesama da bih sjedeia toliko u Francuskoj. Naročito jer je u filmu trebalo da se pojave di-džej Snejk i Big Ali, koje inače poznajem i preko svog bivšeg supruga Milana – ispričala je Dara.

– Knjiga će biti ludilo, tu će biti sve o tome kroz šta sam prolazila u životu i kako sam se borila u životu i privatno i poslovno, o muškarcima, o aferi koju sam imala, pa do prevare koju mi je smjestio prijatelj… I naslov sam odmah znala da će biti „Moji principi“, a vidjećete i zašto kada budete čitali – otkriva Dara uzbuđeno, ali još drži u tajnosti kada će spisi ugledati svjetlost dana.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram