Pijan uletio kod medvjeda u kavez, pa se TUKAO SA ŽIVOTINJOM (VIDEO)

Sud u Poljskoj kaznio je jednog mladića jer je pijan uskočio u kavez sa medvjedima u zoološkom vrtu i potukao se sa životinjom.

FOTO: Srpska Info

Bizarna scena naočigled posjetilaca odigrala se svega nekoliko dana nakon što je vrt otvoren nakon epidemije korona virusa.

Na snimku se vidi kako mladić preskače ogradu i kreće da luta po kavezu, dok mu se medvjedica Sabrina približava. Kada je shvatio da mu je medvjed za petama, momak se u panici bacio u vodu, a medvjedica je skočila za njim.

I dok su ljudi u šoku posmatrali scenu, medvjed i čovjek su se borili u vodi duže od minuta. U jednom trenutku mladić je skočio medvjedu na leđa, i počeo da ga vuče za uši. U jednom trenutku je djelovalo kao i da će udaviti životinju. A potom je uspio da odgurne medvjeda i da se dočepa sigurnosti, prenosi Telegraf.

– Imao je sreće što je u kavezu u tom trenutku bila samo Sabrina. Ona je cirkuski medvjed i navikla je na ljude. Ipak, ovo je za nju bilo stresno iskustvo. Da je jedan od mlađih i manje poslušnih medvjeda tog dana bio u kavezu, ko zna kako bi se sve ovo završilo – saopštili su iz zoološkog vrta.

Pijanog čovjeka su vatrogasci izvukli napolje, a potom je uhapšen i odveden pred sudiju.

Na teret mu se stavlja remećenje javnog reda i mira, ugrožavanje životinja, ali je kažnjen i zbog toga što nije nosio masku za lice.

On je osuđen na visoku novčanu kaznu i 20 sati mjesečno društveno-korisnog rada.


Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram