Ovako izgleda kada unovčite bitkoine na bankomatu (video)

Putnici koji su se našli na Bond Street stanici podzemne željeznice u Londonu imali su priliku da vide pomalo bizaran i zanimljiv prizor, piše Zimo.

FOTO: pixabay

Muškarac srednjih godina stajao je pored bankomata ispred kojeg je bila postavljena sportska torba i sa osmjehom na licu gledao je kako bankomat izbacuje hrpu novčanica.


Novca je bilo toliko da je letio i oko same torbe u koju je trebalo da upada, a čitav događaj je privukao veliku pažnju pa je obližnji čuvar morao da sprečava ljude da usput pokupe „odbjegli“ novac.


Čini se da čovjeku koji je stajao uz bankomat to nije ni najmanje smetalo. Uostalom, šta je nekoliko novčanica od 20 funti kad je u torbi, procjenjuje se, bilo nekoliko desetina hiljada funti?


Čovjek je jednostavno unovčio svoje bitkoine na bankomatu koji obrađuje kriptovalute. Kako su iz poljske kompanije koja je vlasnik bankomata objasnili za Daily Mail, bankomat može da obrađuje i isplaćuje velike iznose, ali je punjen novčanicama male vrijednost.


Neki ljudi na internetu izrazili su sumnju oko samog videa i napomenuli da je možda u pitanju performans kojim želi da se promoviše trgovanje kriptovalutama.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram