ODBIO JE DA ME POSLUŠA, IZNERVIRAO ME JE: Prijovićka otkrila šta joj je Filip nedavno uradio

Od kada je postala majka, pjevačica Aleksandra Prijović ima manje sna, ali sve to padne u vodu kada uzme nasljednika Aleksandra u naručje. Ona uspješno balansira između privatnog i poslovnog života, tako da ne trpi nijedan od njih.

FOTO: expresstabloid.ba


– Ne spavam više dugo kao prije. Sada se samo probudim i gledam gdje je Aleksandar. Sve vrijeme provodim s njim. Kada moram da odem negdje, sve završim u što kraćem vremenskom roku i brzo se vraćam kući – kaže za Blic Aleksandra Prijović.


Ova atraktivna pevačica bila je na jednom gradskom dešavanju, a društvo joj je pravio kum Aco Pejović.


– Filip je ostao s Aleksandrom, a s njima je i Filipova mama Zorica. Sina mogu da ostavim sa Filipom jer je on najbolji tata na svijetu. Ne moram da brinem da li će sve biti kako treba – naglašava pjevačica, koja kaže da se pored karijere i uloge majke trudi da bude i dobra supruga. Ipak, kao i u svakom braku, priznaje da između nje i Filipa postoje nesuglasice:


– To su neke sitnice. Kada sam bila na posebnom režimu ishrane, Filipu je bilo najslađe da donese hranu koju volim u krevet i da pustimo film. I naravno da me to iznervira. Zamolim ga da siđe dole da jede, a on neće. Dođe do sitne rasprave, ali ništa ozbiljno. Onda ja prešutim i idemo dalje, šta da se radi. On pojede, ja izdržim i kao da se ništa nije desilo.


Prema njenim riječima, oboje su romantični, pa jedno drugo često znaju da iznenade nekim gestom.


– Romantični smo, no kako imamo puno obaveza, u posljednje vrijeme ne stižemo da se na taj način posvetimo jedno drugom. Otići ćemo na neku lijepu večeru kad ugrabimo vremena – kaže Aleksandra, koja dodaje da u njenoj porodici ne važi floskula da se svekrva i snaha mrze. Ona Filipovu majku Zoricu izuzetno cijeni, a misli da je to i uzajamno.


– Zoricu zovem svaki dan. Dolazi da bude s Aleksandrom. Imamo lijep odnos. Ona je divna žena prema meni – naglašava pjevačica.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram