Odbija da povjeruje: Gagi ne zna za Anabelin razvod

Gagi Đogani i dalje živi u neznanju i nema predstavu da se njegova bivša supruga Anabela Bukva razvela od Andreja Atijasa. Denser zapravo odbija da povjeruje u tu priču, a čak se i potresao kada su mu to spomenuli.

FOTO: expresstabloid.ba


Tokom pitanja za zadrugare, Gagija su fanovi pitali da li bi se, sada kada je Anabela slobodna, pomirio sa njom. Kao iz topa, denser je odgovorio da se njegova bivša nije rastala.


– Pošto se Anabela razvela od Andreja – počeo je voditelj Milan Milošević, a Gagi ga je prekinuo.


– Nije se razvela! – rekao je on.


– Da li postoji šansa da se vrate emocije i da budete ponovo zajedno? – nastavio je voditelj.


– Pa ne, nije se ona razvela. Ja sam imao video-poziv sa Lunom i ona je demantovala tu vijest. Nije se razvela – bio je uporan Gagi i dodao:


– Ja sam se uznemirio kada sam to čuo, pa sam imao razgovor sa kćerkom. Luna mi je rekla da je sve u najboljem redu. Rekla je da su njih dvoje dobro. Razumio sam.


Ipak, izgleda da Gagi nije dobro razumio svoju nasljednicu, koja mu je upravo tokom poziva rekla da su Anabela i Andrej ostali u dobrim odnosima.


– Preponosna sam na tebe, mama i Andrej su u super odnosima, prijatelj nam je ostao – rekla mu je tada kćerka, ali Đogani nije razumio.


Ipak, voditelj je bio uporan i tražio odgovor, a Gagi je rekao da nema šanse da bude sa Anabelom.


– Ne postoji šansa da budemo ponovo zajedno. Ne bih pokušao ponovo. Ipak je ona udata, ima dijete sa njim. Nema smisla. Mi ćemo biti drugovi i prijatelji – rekao je Gagi.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram