NSRS danas razmatra o registru pedofila

Poslanici će razmatrati i Prijedlog zakona o rokovima izmirenja novčanih obaveza u poslovnim transakcijama. 

Biće razmatrani i Nacrt zakona o kulturi, Nacrt zakona o izmjeni Zakona o Fondu za razvoj i zapošljavanje Srpske, Nacrt zakona o izmjeni Zakona o Fondu za upravljanje nekretninama i potraživanjima u vlasništvu Srpske, Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o opštem upravnom postupku i Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o matičnim knjigama. 

Narodna skupština će razmatrati i Nacrt strategije za unapređenje položaja starijih lica u Republici Srpskoj za period od 2018. do 2027. godine, kao i informaciju o obavezama koje za BiH i Republiku Srpsku proističu iz procesa pridruživanja Evropskoj uniji sa pregledom mjera i aktivnosti realizovanih tokom 2017. godine, te o ostvarenim rezultatima u približavanju propisa Srpske propisima EU. 

Poslanici su juče po hitnom postupku razmotrili Prijedlog zakona o izmjeni Zakona o republičkoj upravi, Prijedlog zakona o izmjenama Zakona o oružju i municiji, Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju i Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o visokom obrazovanju. 

Razmotren je i Prijedlog Programa rada Narodne skupštine Republike Srpske za 2018. godinu. 

Sjednica Narodne skupštine biće nastavljena od 10.00 časova.

Pratite InfoBijeljina.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook i Twitter.Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram