Nije se zaustavila na Milojku i Žapcu: Milijana priznala da ima četvoricu

Milijana i Milojko Božić važe za jedan od najkontroverznijih parova na rijaliti sceni Srbije, a nije tajna da su njihovi dani u vili “Parova” isprepletani svakodnevnim svađama oko drugih muškaraca u kući na koje je Milojko, sa razlogom ljubomoran.

FOTO: expresstabloid.ba


Poznato je da je Milijana prešla granicu prijateljstva sa Nemanjom Stamatovićem Žapcem, a sad je otkrila svom suprugu da on nije jedini muškarac sa kojim ga vara.


– U mome životu postoje četiri muškarca. Dvojica su mi rodbina, treći je Žabac, a za četvrtog nikada nećeš saznati – provocirala je Milijana svog supruga, kome je strpljenje na izmaku.


Nakon što je Milojko pobjesnio i počeo da se svađa sa svojom zakonitom suprugom, ona je promijenila priču, te je rekla da je Milojko, kako kaže, bolesno ljubomoran.


– Bez obzira kojem se ja prijatelju javim, Milojko ljubomoriše. A ja zapravo nemam ništa s tim ljudima. Kako ti možeš da znaš da smo se mi ljubili? – pitala je Milijana.


Tada se u raspravu uključila i voditeljica “Parova” Vendi, te je upitala Milojka kada je saznao da ga je Milijana varala sa rođakom.


– U rijalitiju. Ja da sam ranije saznao, ne bih dolazio ovdje – odgovorio je Milojko.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram