NI BOLESNA NIJE IZNEVJERILA PUBLIKU: Pogledajte kako je Aleksandar iz Banja Luke “presreo” Šemsu u Ulmu

U prostoriju za odmor ušao je mladić držeći u rukama sva LP izdanja iz njene karijere

FOTO: expresstabloid.ba

Klangdeck club u Ulmu bio je mali da bi primio sve fanove pjevačkih zvijezda Šemse Suljaković i Jasšara Ahmedovskog. Sjajna atmosfera, ovacije, horsko pjevanje bili su najbolja nagrada pjevačkom dvojcu. Dobili su dokaz da evergrini ne padaju u zaborav te da se prenose sa generacije na generaciju.

A jedinstvena folk dama Šemsa je imala i dodatno iznenađenje. Naime, u prostoriju za odmor pjevača ušao je mladić držeći u rukama sva LP izdanja iz njene karijere kazavši da se zove Aleksandar da je porijeklom iz Banja Luke te da je ona njegova miljenica.

-Ma, malo će svaka rečenica opisati tu njegovu ljubav prema mojim pjesmama i meni kao izvođaču. On je treperio dok se fotografirao samnom. Nije ni rođen kad su nastale te pjesme, a svaku zna. Predivno stvorenje i lijep dečko. Baš me prijatno iznenadio – ispričala nam je Šemsa i dodala da je prošli vikend ispred “Estrade” u Beču, gdje je gostovala, imala slično iskustvo.

Inače, legendarna folkerka, kako smo saznali, na nastup je krenula još rovita od preležane jake prehlade no iznevjeriti svoje poklonike nije htjela.

 

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram