Moto-skup okupio oko 1.000 motorista

ŠAMAC - Oko 1.000 motorista iz više od 100 klubova okupilo se na moto-skupu u Šamcu u okviru manifestacije "Šamačko ljeto".

FOTO: N.N


Skupu, koji je proteklog vikenda organizovao šamački Moto-klub "Viking" sa opštinom Šamac, prisustvovalo je više od 3.500 posjetilaca. 


Predsjednik Moto-kluba "Viking" Rado Radić rekao je da će ovaj skup, koji je otvoren u petak, 28. juna, prerasti u tradiciju. 


On je naveo da klub postoji od 1996. godine i ima 36 članova, a sa opštinom svake godine učestvuje u realizaciji manifestacija poput dodjele paketića i mnogobrojnih humanitarnih akcija. 


Načelnik Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti i poslove civilne zaštite Šamca Slobodan Stojić istakao je da je rukovodstvo opštine prepoznalo potencijale Moto-kluba "Viking" i prihvatilo da finansijski pomogne organizovanju ovog skupa. 


"Grupa entuzijasta iz `Vikinga` uspjela je da nakon 13 godina organizuje manifestaciju koja će se pamtiti. Očekujem da se tako nastavi i sljedećih godina", naveo je Milićević. 


Predsjednik najstarijeg kluba u bivšoj Jugoslaviji Milenko Koliber iz Moto-kluba "Srem" iz Sremske Mitrovice rekao je da u Šamac predstavnici ovog kluba dolaze od 1996. godine, od osnivanja "Vikinga" i da su razvili čvrsto prijateljstvo. 


Na platou moto-kampa kluba "Viking" motoristi i posjetioci su do kasno u noć uživali na koncertu grupe "Osvajači".

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram