MALER Kupio skupocjenog “bugatija”, ali nakon samo 15 minuta dožio je saobraćajku (VIDEO)

Komičar i glumac Trejsi Morgan razbio je svoj bijeli “bugati vejron grand sport” petnaestak minuta nakon što je za auto iskeširao oko dva miliona dolara.

FOTO: 5 ACTS/Ypotube screenshot

Nesreća se dogodila na Menhetnu kad se na semaforu sudario sa srebrnom “hondom CR-V”.


Na videu koji se pojavilo na društvenim mrežama Morgan je vidno uzbuđen napao vozačicu “honde”. Ako mislite da je reakcija bila prenagla, posebno jer su automobili neznatno oštećeni, stvari postaju jasnije nakon što se uzme u obzir i tip automobila. Naime, kako analizira magazin The Blast, skupocjeni “bugati” je nakon saobraćajne nesreće u startu izgubio oko 200.000 dolara, odnosno bar 10 odsto svoje vrijednosti. Učestvovanje u nesreći je mrlja u dosijeu automobila koja kod ovakvih automobila osjetno ruši cijenu.


Da stvar bude gora, iako je vozačica “honde” skrivila nesreću, njena polisa osiguranja neće moći pokriti ni cijenu popravka “bugatija”. Prema dostupnim informacijama, popravak ovog auta vlasniku će izbiti još bar 50.000 dolara. Posljednje glasine govore kako će Morgan prodati auto i pomiriti se s ogromnim gubitkom. Ako se taj scenario obistini, ispašće da je četvrt sata vožnje “bugatija” platio oko pola miliona dolara, prenosi Radiosarajevo.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram