Ponedeljak, 24.11.2014. 15:42   »   Najnovije   |   Najčitanije
Facebook   |    Twitter   |    Mobilna verzija   |    RSS feed   |    Marketing   |    Kontakt
Terorizam je bolest savremenog doba, baš poput virusa
Sporazum su potpisali direktor Bosna Bank International (BBI)
Prizori u kojemu svi u društvu gledaju u
Uz neobičan odabir rasvjete, tamne zastore i fotelju
Lifestyle

Novi dizajn Ralona na trzistu

Ralon, kultni hrvatski brand čiji proizvodi čine brijanje ugodnim ritualom tisućama muškaraca već nekoliko generacija dobio je atraktivniji dizajn.
Izvor: Cafe.ba    13.11.2013 u 11:50 h
Novi dizajn Ralona na trzistu

Novi moćni logo oslanja se na tržišnu snagu i dugogodišnju tradiciju Ralona.

I nakon 28 godina i više od 13 milijuna prodanih komada Ralon, losion snažnog i prepoznatljivog muškog mirisa, originalni klasik muške njege poslije brijanja i danas je jedan od tri najprodavanija aftershavea koje muškarci najčešće biraju. Svojim sastavom djeluje dezinficirajuće, adstringentno i kao humektans, što je vrlo povoljno za iritiranu i suhu kožu nakon brijanja. Originalni Ralon sadrži kultni miris Smoky Leather, najstariji i najpoznatiji parfemski miris općenito. Izraziti muški miris zadimljene kože s notom cimeta i cvjetnim nijansama ruže, jasmina, jorgovana i palisandrovog drveta, na čijem vrhu dominira miris timijana, ovaj čuveni miris Ralon Originala nalazi se u sličnim varijantama u mnogim drugim kultnim mirisama, kao što su: Acca Kappa 1869, Adidas Dare, Black Suede Leather, Infinite Seducation for Him, Urban Edge, Axe Instict, Private Affairs, Royal Leather, Sienna, English Leather, James Bond 007 Quantum, Leather Essence, Spanish Leather Cologne, Red for Man, Derby, Jack Black Signature Black Mark, Monsieur Couturier, Joop! Homme Sexy In Pink, Les Lions d'Arthes Homme, Phoenix, Cuero, Leonard Pour Homme, Le Seducteur, GranValorTabac, Marbert Man No.2, Missoni Uomo, Les Nombres d’Or Cuir, Tycoon, Black XS L'Aphrodisiaque for Men, Perry Ellis for Man Original, Enigme, Pierre Cardin Collection Cuir Intense, Tabac Blanc, Axis Caviar Premium, Globe, A*Men Les Parfums de Cuir, Intenso, Trussardi Uomo, Valentino Uomo, Versace L'Homme, XJ Homme Eau de Parfum, Essence i drugima.

Novi Ralon Sport od sada dolazi u crveno-crnoj liniji prepoznatljiovg sportskog dizajna za svakog muškarca s adrenalinom. Zadržao je svoj čuveni miris Eternity, iz porodice Fougere Fresh. Prisutnost ovog osvježavajućeg mirisa posebno djeluje na kožu dajući joj osjećaj čistoće, hladnoće i svježine. Izrazito muški, fantazijski, bezvremenski miris Ralon Sporta, iznenađujuće je intezivne svježine pokošene trave zbog prisustva kumarina, s notama lavande, sandalovine i moušusa, kroz koje se prožima voćno-zelena nijansa gorke naranče, tipična za ovu grupu mirisa koji se u sličnim varijantama nalaze i u drugim čuvenim proizvodima, kao što su: Azzaro Pour Homme,  Tabac Original Extreme, Drakkar Noir, Playboy, Cool Water, Sergio Soldano for Men, Eternity for Men,  Anthracite Pour Homme, Swiss Army Classic, Adidas 3 Frozen, Escape for Man, Chaumet Homme, Ungaro pour L'Homme III, Hugo for Men, White Musk for Men, Son Desir, Claiborne Sport, Polo Sport, O-Zone Green Wave, Exited, Tiffany for Men Sport, Rive Gauche pour Homme, No 7  i drugima. 

Novi Ralon pronađite u privlačnom pakiranju na vašem omiljenom prodajnom mjestu. 


Komentari
Svjetska ekonomija ovisna je o medicinskim uputama o kvalitetu hrane. Brojni dokazi o nezdravoj hrani imaju „zbunjujući efekt“ na ukupnu ekonomiju.


24.11.2014 u u 13:01 h
Kada je riječ o privlačnosti, primitivni instinkti još uvijek vode glavnu riječ, pa muškarci zapravo vole da se takmiče s drugim muškarcima za naklonost žene.
24.11.2014 u u 12:16 h
Možda ne biste pogodili, ali najviše bakterija u vašoj kući nalazi se na - ručniku. Razlog tome jest što se na ručnicima zadržava vlaga, što omogućava razmnožavanje bakterija, ali i što se koriste u dijelovima kuće gdje bakterija ima najviše.
24.11.2014 u u 11:40 h
Slaganje sa šefom, zaposlenicima i suradnicima ključ je uspjeha u poslu. Različite osobnosti kolega i poslovnih partnera mogu imati izrazito velik utjecaj na koncentraciju i motivaciju. Doznajte kako se Škorpion nosi s ostatkom zodijaka na profesionalnom planu.
24.11.2014 u u 11:08 h
Ovisno o tome u kojem se periodu života nalazite vjerojatno žalite za različitim stvarima.
24.11.2014 u u 10:38 h
Možda najbolja dijeta koja će vam omogućiti da izgubite kilograme na zdrav način je ona najstarija na svijetu. U svojoj novoj knjizi “Grčka dijeta” Marija Loi i Sara Toland otkrivaju činjenice o ovom načinu ishrane koje koje donosi moderna nauka.
24.11.2014 u u 09:46 h
Kad bi već na drugom sastanku postavljao pitanja o tome šta vas uzbuđuje i kakav seks volite, vjerovatno biste bili šokirani i pobjegli glavom bez obzira. To im je važno i žele o tome da pričaju, ali se boje da će žene misliti kako je to jezivo.

Najčitanije
Anketa
Štedite u banci?

Komentari
       
© 2006. - 2014. Cafe.ba
Cafe.ba na Facebook-u   |   Mobilna verzija   |   RSS feed   |   Marketing   |   Kontakt