Ponedeljak, 20.10.2014. 19:54   »   Najnovije   |   Najčitanije
Facebook   |    Twitter   |    Mobilna verzija   |    RSS feed   |    Marketing   |    Kontakt
Slovenački trgovački lanac Тuš zvanično je potvrdio da
Bobаr bаnkа otvorilа je u centru Bijeljine novi
Mlada Šeri nastavila je da šalje poruke svojoj
Reporter AA javlja da su sukobi intenzivirani tokom
Lifestyle

Novi dizajn Ralona na trzistu

Ralon, kultni hrvatski brand čiji proizvodi čine brijanje ugodnim ritualom tisućama muškaraca već nekoliko generacija dobio je atraktivniji dizajn.
Izvor: Cafe.ba    13.11.2013 u 11:50 h
Novi dizajn Ralona na trzistu

Novi moćni logo oslanja se na tržišnu snagu i dugogodišnju tradiciju Ralona.

I nakon 28 godina i više od 13 milijuna prodanih komada Ralon, losion snažnog i prepoznatljivog muškog mirisa, originalni klasik muške njege poslije brijanja i danas je jedan od tri najprodavanija aftershavea koje muškarci najčešće biraju. Svojim sastavom djeluje dezinficirajuće, adstringentno i kao humektans, što je vrlo povoljno za iritiranu i suhu kožu nakon brijanja. Originalni Ralon sadrži kultni miris Smoky Leather, najstariji i najpoznatiji parfemski miris općenito. Izraziti muški miris zadimljene kože s notom cimeta i cvjetnim nijansama ruže, jasmina, jorgovana i palisandrovog drveta, na čijem vrhu dominira miris timijana, ovaj čuveni miris Ralon Originala nalazi se u sličnim varijantama u mnogim drugim kultnim mirisama, kao što su: Acca Kappa 1869, Adidas Dare, Black Suede Leather, Infinite Seducation for Him, Urban Edge, Axe Instict, Private Affairs, Royal Leather, Sienna, English Leather, James Bond 007 Quantum, Leather Essence, Spanish Leather Cologne, Red for Man, Derby, Jack Black Signature Black Mark, Monsieur Couturier, Joop! Homme Sexy In Pink, Les Lions d'Arthes Homme, Phoenix, Cuero, Leonard Pour Homme, Le Seducteur, GranValorTabac, Marbert Man No.2, Missoni Uomo, Les Nombres d’Or Cuir, Tycoon, Black XS L'Aphrodisiaque for Men, Perry Ellis for Man Original, Enigme, Pierre Cardin Collection Cuir Intense, Tabac Blanc, Axis Caviar Premium, Globe, A*Men Les Parfums de Cuir, Intenso, Trussardi Uomo, Valentino Uomo, Versace L'Homme, XJ Homme Eau de Parfum, Essence i drugima.

Novi Ralon Sport od sada dolazi u crveno-crnoj liniji prepoznatljiovg sportskog dizajna za svakog muškarca s adrenalinom. Zadržao je svoj čuveni miris Eternity, iz porodice Fougere Fresh. Prisutnost ovog osvježavajućeg mirisa posebno djeluje na kožu dajući joj osjećaj čistoće, hladnoće i svježine. Izrazito muški, fantazijski, bezvremenski miris Ralon Sporta, iznenađujuće je intezivne svježine pokošene trave zbog prisustva kumarina, s notama lavande, sandalovine i moušusa, kroz koje se prožima voćno-zelena nijansa gorke naranče, tipična za ovu grupu mirisa koji se u sličnim varijantama nalaze i u drugim čuvenim proizvodima, kao što su: Azzaro Pour Homme,  Tabac Original Extreme, Drakkar Noir, Playboy, Cool Water, Sergio Soldano for Men, Eternity for Men,  Anthracite Pour Homme, Swiss Army Classic, Adidas 3 Frozen, Escape for Man, Chaumet Homme, Ungaro pour L'Homme III, Hugo for Men, White Musk for Men, Son Desir, Claiborne Sport, Polo Sport, O-Zone Green Wave, Exited, Tiffany for Men Sport, Rive Gauche pour Homme, No 7  i drugima. 

Novi Ralon pronađite u privlačnom pakiranju na vašem omiljenom prodajnom mjestu. 


Komentari
Stiudija je pokazala da topla voda smanjuje oštećenje tkiva i pomaže uspostavljanju normalne cirkulacije u povređenim delovim


20.10.2014 u u 14:42 h
Uvriježeno je mišljenje kako na opekline koje su vam se dogodile, primjerice tijekom kuhanja, treba pustiti hladnu vodu kako bi se koža ohladila te kako bi se spriječilo stvaranje mjehura.
20.10.2014 u u 14:36 h
Sunce u znaku Škorpiona u naš svijet unosi ezoterične spletke i zavodljivu vibru
20.10.2014 u u 13:20 h
Naš mozak je zapravo gladan, a kiseonik je gorivo!
20.10.2014 u u 13:16 h
Skupina nutricionista razmotrila je pojedine često korišćene izraze o ''zdravoj'' ishrani. Mnoge od njih potpuno su odbacili.
20.10.2014 u u 11:34 h
Možete da se trudite da redovno pijete vitaminske suplemente, ali ništa ne može da pogorša ili poboljša vaš imunitet kao što to može hrana. Pogotovo u sezoni gripa potrebno je da posebno obratite pažnju na to što jedete, jer su određene namirnice definitivno najveći krivci za probleme sa imunitetom. Pogledajte koje namirnice izuzetno slabe vaš imunitet na duže staze.
20.10.2014 u u 11:21 h
Dobre finansijske navike su važne i šteta je što se ne uče odmalena u školi. Navike koje imate u odnosu sa novcem utiču na mnoge aspekte vašeg života, kao što su: gdje ćete ići na odmor, gdje živite, šta radite u slobodno vrijeme, kada ćete moći da odete u penziju i sl… Ovo je sedam najboljih savjeta za štednju koje svako može da priušti, a jako će vam značiti kasnije u životu.

Najčitanije
Anketa
Štedite u banci?

Komentari
       
© 2006. - 2014. Cafe.ba
Cafe.ba na Facebook-u   |   Mobilna verzija   |   RSS feed   |   Marketing   |   Kontakt