KULINARSTVO
Kategorije

Zanimljivosti

 
Zimnica
Ajvar od zelenog paradajza i rena
Ajvar od zelenog paradajza i rena

Vrijeme: Preko 2 sata
Posno: Da

Sastojci
2 kg zelenog paradajza
3 dcl ulja
2 režnja belog luka
2 kašike šećera
2 kašike sirćeta
2 dcl senfa
25 dag rena
malo soli

Priprema
Očišćen i opran paradajz samleti u stroju. Umešati ulje i na umerenoj vatri kuvati 90 minuta. Pred kraj kuvanja dodati usitnjeni beli luk, so, šećer i sirće. Kada se masa ohladi umešati senf i sitno narendani ren. Puniti tegle.


Tagovi:   Ajvar  zelenog  paradajza  rena  

Poslednji recepti iz kategorije
Pekmez od drenjina
Pekmez od drenjina
drenjine voda šećer
Paprike u senfu
Paprike u senfu
30 crvenih mesnatih paprika - babura 2,5 dl alkoholnog sirćeta 2,5 dl vode 2 kašike šećera 1 kašika soli biber
Paprike u paradajz sos
Paprike u paradajz sos
1,5 kg paprike "somborke" 1,5 paradajza 3 dl jabukovog sirćeta 2 dl ulja 50 g šećera
Nekuvani sirup od mali
Nekuvani sirup od mali
1 kg malina 1 kg šećera 1 i po litar prokuvane hladne vode 1-2 limuntosa (po ukusu)
cafe.ba servisi
Oglasi  •  Kulinarstvo  •  TV program  •  RSS vijesti  •  Web adresar  •  Rjecnik