Konačno: Navijači se za vikend vraćaju na stadion, karte se dodjeljuju žrijebom

Liverpool će u nedelju uvečer ugostiti Wolverhampton u 11. kolu Premiershipa, a biće to prvi meč na Anfieldu na kome će biti navijača od početka pandemije virusa korona.

FOTO: InfoBijeljina

U Liverpoolu će, posle završetka karantina koji je na snazi u cijeloj Velikoj Britaniji, biti dozvoljeno da na događajima na otvorenom prisustvuje do 2000 ljudi. Tako će prvi meč koji će se igrati pred publikom na Anfield biti duel 11. kola Premiershipa sa Wolvesom.

Klub je odlučio da karte za utakmicu 6. decembra dodijeli žrijebom, a oni koji su imali sreće će moći da ih kupe do četvrtka. Liverpool će 1500 navijača smjestiti na glavnu tribinu kao i na popularni Kop. Na glavnoj tribini će biti i navijači koji su u kolicima uz svoje lične asistente.

Svi koji budu na stadionu će morati da drže distancu.

Liverpool je objavio i da sa Kopa sklanja sve banere koji su krasili tu tribinu dok navijači nisu mogli sa nje da gledaju voljeni klub.

Posljednji put naviači su bili na Anfieldu u martu kada je Atletico dobio Redse 3:2 u Ligi šampiona. Taj meč je po mnogima bio ''biološka bomba'' koji je kasnije učinio da baš Liverpool bude jedno od najvećih žarišta koronavirusa u Britaniji.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram