Koliba Brusa Vilisa prodaje se za četiri miliona dolara

NJUJORK, Drvena kuća Brusa Vilisa na obali jezera u Ajdahu, idelano mjesto za odmor, prodaje se za četiri miliona doalra.

Drvena kuća smještena na obali jezera Peti u Ajdahu samo je jedna u nizu nekretnina koje Brus Vilis posjeduje u ovoj američkoj državi.

Ova drvena ‘kućica’ izrazito rustičnog stila služila je poznatom glumcu i njegovoj porodici kao savršeno mjesto za odmor koje se sada prodaje za 4 miliona dolara. Iza drvenih zidova kolibe krije se šest spavaćih soba i isto toliko kupatila. Mada djeluje vrlo jednostavno i rustično, ima sve što je potrebno počevši od potpuno i vrhunski opremljene kuhinje, neophodne bijele tehnike, ali i tuša sa posebnim mlaznicama.

Unutrašnjost kolibe potpuno je obložena drvetom, a namještaj je jako jednostavan i pretežno u crvenkastim i narandžastim nijansama. Osim pokojeg šarenog prekrivača, jastuka i tepiha, u kući nema posebnih detalja, a poseban šarm daju veliki kameni kamini. Kolibu krase i veliki prozori koji pružaju predivan pogled te omogućavaju uživanje u prirodi, prenose agencije.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram