KOBI OSVOJIO INSTAGRAM Najslađi kuvar na svijetu je BEBA, ima million pratilaca

Primijetili smo prije nekoliko meseci na Instagramu malog kuvara Kobija Vijena. Beba, a kuva? Priznaćete da je ovo dovoljan razlog da vam zastane pogled na profilu na kojem se za mjesec dana desio ogroman skok u broju pratilaca.

FOTO: Kobe YN/Instagram

Profilom malenog Kobija upravljaju njegovi roditelji, a mama Ešli Vijen i tata Kajl Vijen takođe su zastupljeni na Instagramu, ali sinčiću ne mogu da pariraju po popularnosti – majka ima 42 hiljade pratilaca, a otac nešto više od 5, 200. A Kobija prati million ljudi.

Skok se desio za samo mjesec dana kada je najslađi kuvar na svijetu imao nešto više od 100, 000 pratilaca. Skočio je očekivano i broj pregleda snimaka njegovog kuvanja koje sada gleda više stotina ljudi.

Beba Kobi kuva svašta, a majstor je i za internacionalnu kuhinju. Sprema jela naravno u skladu sa svojim uzrastom, a serija njegovih video recepeta izgleda poput najbolje slikovnice koja bi mogla da se zove “Mali šef kuhinje Kobi”.

I dok se mnogi pitaju da li je u redu javno promovisati dijete i koliko roditelji vode računa o ishrani svog sinčića, raste Kobijeva popularnost i na Jutjubu gdje ima više do 12 hiljada prijavljenih korisnika. Na ovom kanalu njegove snimke gleda i do više desetina ljudi.

Jedan od najpopularnijh snimaka je onaj u kojem Kobi priprema picu.

Roditelji su već počeli saradnju sa brojnim brendovima, a pokrenuli su i sajt gdje se mogu kupiti najrazličiitji predmeti sa imenom i likom dječaka – od stikera koji koštaju nešto više od četiri dolara i majica koje dostižu cijenu i od 42 dolara.

Nadamo se da Ešli i Kajl prije svega misle na potrebe svog djeteta, i na to šta je najbolje za njega, a da je svijet dobio novu kulinarsku zvijezdu, u to nema sumnje, prenosi Žena Blic.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram