Kad se Rada i Haris svađaju nastane haos: Zbog njega ću sebi pištoljem pucati u glavu

Rada Manojlović uživa već skoro pet godina u skladnoj vezi sa kolegom Harisom Berkovićem. Popularna pjevačica priznala je da sa devet godina mlađim partnerom i te kako ima žučne rasprave, zbog kojih se veoma iznervira, pa u šali ističe da joj često dođe da okonča sopstveni život.

FOTO: expresstabloid.ba


– Harisova i moja ubjeđivanja, odnosno rasprave, veoma su duge. On voli da bude uvijek u pravu, isto kao i ja. Blizanac je u horoskopu, pa uz to još i mlađi od mene. Često u takvim situacijama kažem: “Jao, bože, daj mi pištolj da pucam sebi u glavu!” (smijeh) – priznaje Manojlovićeva, ali ističe da nakon neslaganja sa svojom jačom polovinom nekako pronađe zajednički jezik.


– Ništa u našoj vezi ne prolazi tako lako. U stanju smo da se i po tri sata svađamo. Objašnjavamo se i argumentujemo svoje statove tokom tih naših sukoba, ali moram da priznam, Haris nije u svemu tvrdoglav i nije da do njega ne dopire ono što mu kažem. Često prizna: “Da, u pravu si” ili, ukoliko nisam, “Nemaš pravo”, otkriva pjevačica.


Rada priznaje da ne voli da gubi kontrolu i da je to često čini nemoćnom u poslu i emotivnoj vezi.


– Gubitak kontrole me užasava i kod mog posla, ali i u vezi. Kao jedna Djevica, to nikako ne mogu da podnesem, pa na sve načine pokušavam da izdominiram – zaključuje Rada Manojlović.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram