JOŠ UVIJEK NIJE UPOZNALA BRATA: Darko Lazić dva mjeseca nije vidio kćerku!

Ipak, reklo bi se da će do susreta ubrzo i doći, pošto je pjevačica na svom Instagramu obavijestila pratioce da se odmor završio i da se vraća kući

FOTO: expresstabloid.ba

Darko Lazić je u nekoliko navrata izjavio kako skoro dva mjeseca nije vidio svoju kćerkicu Lorenu, s obzirom na to da ju je mama Ana Sević odvela na ljetovanje.

Ipak, reklo bi se da će do susreta ubrzo i doći, pošto je pjevačica na svom Instagramu obavijestila pratioce da se odmor završio i da se vraća kući.

Ona je objavila nekoliko snimaka iz aviona, jasno pokazujući koliko joj je žao što se ljetovanje završilo. Darko ne krije da jedva čeka da vidi svoju nasljednicu, kako kaže mnogoju je poželio, a takođe čeka i priliku da Lorenu upozna sa njenim bratom.

– Lorena je u Užicu, kod babe, dolazi uskoro, nadam se da ću je uskoro vidjeti, uželio sam je, čuli smo se telefonom i ona je mene, jedva čekam da je vidim. Još nije vidjela brata, ovo će biti prva prilika sada, kad dođe kod mene. Nisam htio da ga upozna preko video poziva, čekam da dođe kod mene da ga upozna lijepo, mislim da je to najbolje – izjavio je Darko.
Izvor: Alo.rs.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram