Jelena Đoković je podijelila najdublje emocije, na današnji dan ima poseban razlog za to

Za porodicu Đoković danas je važan dan, budući da proslavljaju peti rođendan sina Stefana te je emotivna Jelena, ovim povodom uputila je svom nasljedniku emotivnu poruku, koja je otopila srca mnogih.

FOTO: expresstabloid.ba

– Na današnji dan, prije pet godina, rodio se Stefan, a rodila sam se ponovo i ja. Ovog puta kao mama, i ovog puta sam imala mog malenog dječaka da me drži za ruku, da mi spava na grudima, pjeva i plače sa mnom dok učimo život iznova… Koliko si samo promjena unio u naše živote mali VELIKI učitelju. Zahvaljujući tvojoj mudrosti i strpljenju smo i bolji roditelji seki Tari. Zahvaljujući tebi smo postali prava mala porodica. Toliko se brzo mijenjaš, napreduješ, i ne vezuješ ni za kakve promjene, već samo hrabro koračaš naprijed… koliko mudrosti u jednom malom tijelu, a velikoj duši. Divno moje maleno, hvala ti beskrajno na svakom danu rasta s tobom i uz tebe. Za osmijeh, tantrume, ljutnje, zagrljaje, poljupce, “a što”, “neću”, “ne dam”… hvala beskrajno . Volim te i hvala ti na strpljenju. Rastemo zajedno evo već pola decenije – napisala je ponosna mama.

Odmah su uslijedile brojne čestitke i najljepše želje za Stefana, ali i komentari da je Jelena svima natjerala suze na oči.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram