IZMJENE ZBOG EPIDEMIJE “Vodovod” poziva građane da SAMI OČITAJU POTROŠNJU i dostave podatke

Zbog pojave virusa korona gradski Vodovod je ograničio aktivnosti a to će se između ostalog odnositi i na obračun potrošnje vode za mart, a koja će se počev od 16.marta vršiti na osnovu procjene prosječne potrošnje iz ranijeg perioda, saopšteno je iz ovog preduzeća.

FOTO: srpskainfo.com

– Za privredne subjekte kod kojih je došlo do obustave rada biće izuzeti iz obračuna. Ovakav režim rada biće primjenjen i za mjesec april, odnosno sve do stavljanja van snage vanrednih mjera prouzrokovanih pandemijom –objasnili su ovom preduzeću.


Isto tako pozvali su potrošače da sami očitaju vodomjere i dostave podatke ovom preduzeću.

– U cilju što preciznijeg obračuna i svođenja eventualnih pogrešaka na minimum, pozivamo vas da ukoliko ste u mogućnosti, u periodu nakon 15.aprila a najkasnije do 22.aprila sami izvršite uvid u stanje na vodomjeru i isto nam dostavite na mail: obracun@vodovod-bl.com ili na tel: 051/231-090 – kazali su u Vodovodu.


Prilikom dostave potrebno je da pored očitanog stanja, navesti i tačan naziv odnosno ime i prezime potrošača, kao i adresu i šifru korisnika


-Molimo potrošače da imaju razumijevanja za eventualne greške u obračunu koje je u ovakvim okolnostima nemoguće izbjeći a sve potrebne korekcije biće izvršene naknadno kada se za to steknu uslovi –poručili su iz Vodovoda.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram